Η νέα Mercedes GLA είναι όμορφη και δυναμική αισθητικά, ενώ αναμένεται καλύτερη σε όλους τους τομείς.

    Μercedes GLA: Tο επόμενό σου crossover…

    46.025 Επισκέψεις στο άρθρο

    Παρουσίαση τέλη του 2018

    Mετά την A-Class, στην επόμενη γενιά της θα περάσει και η πιο σημαντική έκδοση αυτής, η crossover GLA. Και αυτή θα ακολουθήσει τα πρότυπα της μεσαίας μπερλίνας της εταιρείας της C-Class με αναβαθμισμένο επίπεδο σε τεχνολογία, ποιότητα και πολυτέλεια. Αισθητικά, η νέα GLA ενσωματώνει στοιχεία από τα υπόλοιπα crossover της εταιρείας αποπνέοντας έντονο δυναμισμό και φινέτσα ενώ οι μεγαλύτερες διαστάσεις της, την καθιστούν πιο επιβλητική. 

    Αντίστοιχα στο εσωτερικό της η νέα GLA θα είναι πιο πολυτελής και ευρύχωρη, ενώ η πλατφόρμα MRA πάνω στην οποία θα «χτιστεί» θα είναι ελαφρύτερη έως και 50 κιλά ανάλογα με την έκδοση. Φυσικά θα είναι και πάλι διαθέσιμη σε προσθιοκίνητες και 4κίνητες εκδόσεις 4MATIC, ενώ τα μηχανικά σύνολα που θα εφοδιάζουν την A-Class θα συνεχίσουν να βρίσκονται και κάτω από το καπό της επόμενης γενιάς της GLA.

     Πιο συγκεκριμένα, στην γκάμα των κινητήρων πετρελαίου, ο βασικός είναι και πάλι ο 1,5 λίτρων με τους 109 ίππους ενώ σε εκείνους της βενζίνης ο 1,6 υπερτροφοδοτούμενος με τους 122 ίππους. Στην κορυφή της γκάμας θα υπάρχει η έκδοση AMG με τον δίλιτρο κινητήρα biturbo στην έκδοση GLA 50 AMG, με την ισχύ της να ανέρχεται στους 450 ίππους. 

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    peugeot
    skoda