Ο βοηθός της Bosch, χρησιμοποιεί σύστημα τεχνητής νοημοσύνης για τη διάδρασή του με τον οδηγό.

Επικοινωνεί και μιλά με τον οδηγό σαν κανονικός επιβάτης και όχι βάσει προκαθορισμένων αποθηκευμένων εκφράσεων.

Ο βοηθός κάνει την οδήγηση ασφαλέστερη και πιο άνετη, καθώς μπορεί να αναλάβει για εσάς μέσω φωνητικών εντολών διάφορες λειτουργίες, όπως του ηχοσυστήματος. 

Το φωνητικό σύστημα της Bosch θα μιλάει 30 γλώσσες

6.750 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Bosch ανέπτυξε ένα φωνητικό σύστημα για τα οχήματα, ή βοηθό φωνής όπως το λέει, το οποίο καταργεί τα κουμπιά, αφήνοντας τον οδηγό να επικεντρωθεί στην οδήγηση, χωρίς να αποσπάται για να χειριστεί τον κλιματισμό ή να απαντήσει σε μία κλήση.  

Ο βοηθός, ο οποίος ανταποκρίνεται στο όνομα «Casey» την πρώτη φορά που ο οδηγός μπαίνει –έπειτα μπορείτε να το αλλάξετε- κάνει την οδήγηση ασφαλέστερη και πιο άνετη, καθώς μπορεί να αναλάβει για εσάς μέσω φωνητικών εντολών διάφορες λειτουργίες, όπως του ηχοσυστήματος. 

Το στοιχείο που κερδίζει τις εντυπώσεις ωστόσο, στο συγκεκριμένο σύστημα, είναι ότι  μπορεί να καταλάβει πάνω από 30 γλώσσες και μπορεί ακόμα και να ξεχωρίσει τις διαφορές στην προφορά. 

Με τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης
Ο βοηθός της Bosch, χρησιμοποιεί σύστημα τεχνητής νοημοσύνης για τη διάδρασή του με τον οδηγό, το οποίο σημαίνει ότι ανταποκρίνεται άμεσα στα ερεθίσματα, απαντώντας στις ερωτήσεις σαν κανονικός επιβάτης και όχι απαντώντας βάσει προκαθορισμένων αποθηκευμένων εκφράσεων επιλέγοντας αυτή που ταιριάζει περισσότερο. 

Μάλιστα το σύστημα έχει αναπτυχθεί, ώστε να κατανοεί ακριβώς τις ανάγκες του οδηγού και να μπορεί να λύνει από μόνο του διλλήματα. Για παράδειγμα όταν δώσετε την εντολή «πάρε τηλέφωνο τη Μαρία», το σύστημα ελέγχει αυτόματα τις επαφές και αναλύοντας την τοποθεσία, τον χρόνο και την κατάσταση του οδηγού, κατανοεί ποια από τις επαφές με το όνομα «Μαρία» θέλετε να καλέσετε. Οπότε σας ρωτάει «έχετε 5 επαφές με το όνομα Μαρία, θέλετε να καλέσω την Μαρία Χ. τη μητέρα σας;», περιμένοντας τη δικιά σας επιβεβαίωση. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

home pro
ETRANSIT VS ESPRINTER