• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Θέλεις Best Seller, αλλά δεν έχει το «κασέρι»; Δες τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά προγράμματα της κάθε εταιρείας για να κάνεις δικό σου το Best Seller που θα επιλέξεις.

Best Sellers χωρίς cash-έρι

Διαβάστηκε από 21524 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/5/2017

Κάποιες εταιρείες σου δίνουν την ευκαιρία να χτυπήσεις ένα best seller μοντέλο τους με πολλές ευκολίες αγοράς. Δείτε τώρα τα καλύτερα χρηματοδοτικά προγράμματα για να πάρετε αυτοκίνητο ακόμα σήμερα.

 
Ακόμη και με τις δυσκολίες που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια στην έγκρισή της, η χρηματοδότηση διευκολύνει σημαντικά τον υποψήφιο αγοραστή να αποκτήσει το αυτοκίνητο που επιθυμεί, χωρίς να απαιτείται καταβολή πολλών μετρητών. Βέβαια αυτό που αναρωτιούνται πολλοί είναι το κατά πόσο οι τράπεζες εγκρίνουν ή απορρίπτουν αιτήσεις χορήγησης δανείων. Γι αυτό ακριβώς τον λόγο τα τελευταία χρόνια έχουν δημιουργηθεί στην αγορά ειδικού σκοπού τράπεζες από πολυεθνικούς τραπεζικούς ομίλους, οι οποίες εκπροσωπούν εταιρείες αυτοκινήτων και έχουν ιδρυθεί για να παρέχουν χρηματοδοτικά προγράμματα αποπληρωμής και να διευκολύνουν την αγορά ενός καινούργιου ή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η FCA Bank και η Volkswagen Bank Hellas, η οποία προσφέρει μέσω των αντίστοιχων τμημάτων της ευέλικτα χρηματοδοτικά και ασφαλιστικά προγράμματα για την αγορά αυτοκινήτων VW. Είναι άραγε τυχαίο, που η VW έχει 3 μοντέλα (Polo, Golf & Tiguan) στην πρώτη δεκάδα των best seller του 2017 μέχρι σήμερα; Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά στα χρηματοδοτικά των best seller….

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
 • St

  Ελπίζω οι πληροφορίες μου να βοηθήσουν υποψήφιους αφοραστες γιατ'ι δεν τα λένε οι δημοσιογράφοι..πχ ποτε δεν γράφουν πως τα Βολβο αν εξαιρέσεις τα μεγαλα SUV είναι φτιαγμένα στο...Βέλγιο!!!! Παρεμπιπτόντως είδα πριν λίγο πως και το Χιουντάι ι30 στα 15000 ευρώ έχει πίσω πολλαπλόυς συνδ'εσμους μόνο που δεν είναι σεντά..αν το έβγαζε σε σενταν θα έσχιζε στις πωλήσεις στην Ελλάδα......!

    2
 • St

  βέβαια να είναι κατασκευασμένο στην Γερμανία και όχι στην Ισπανία.... τελικά για την αγορά ενός αυτοκινήτου πρέπει να είσαι πολύ ενημερωμένος.... δεν αρκεί μόνο η τιμή και τα αξεσουάρ!!!

    1
 • St

  τελικά μάλλον θα αγοράσω το Φορντ φόκους σενταν ..., με 16500!!!! ..με 125 άλογα δύναμη ..με συγχρονο βραβευμένο κινητήρα..πρωτο όνομα εταιρία, αν μπορέσουν να μου δώσουν και το μεταλλικο χρώμα χωρίς χρέωση ..θα είμαι πολυ ευχαριστημένος για την αγορά αυτοκινητου.... εχει κάποιος να μου πεί κανενα αρνητικό σε όσα έχω αναφέρει ή κανω λαθος ;

    1
 • St

  Θέλω να κάνω μια ερώτηση στο περιοδικό, μέχρι διαφήμιζαν πως το νέο Ρενώ Μεγκάν έχει ανεξάρτητη πίσω με παθητική τετραδιεύθυνση...βλέποντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου στο επίσιμο σιτε της εταιρίας ..αναφέρει για όλες τις εκδόσεις πολύ καθαρα πώς πίσω έχει ημιάκοαμπτο άξονα, ε΄τσι είναι; και γιατί αυτές οι πληροφορίες δεν αναφέρονται σε κανενα τεστ σε καμια παρουσίαση , ούτε πώς είναι κατασκευασμένο στην Ισπανία.... Τελικά μέχρι τα 20 χιλιάρικα ..μόνο η τζουλέτα το φοκους , το Φιατ 500Χ και το αβενσις εχουν σωστές και συγχρονες αναρτήσεις κατέληξα βεβαια το τελευταίο είναι γιαπωνέζικο από το ..ΛΟνδίνο και ΄σοοσ νανε χανει...ετσι είναι;

    1
 • loukia

  Ήδη οι τιμές ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ, ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ... Το επιτόκιο κατάθεσης είναι απλά για γέλια και για κλάματα και το επιτόκιο δόσεων αγοράς ενός προϊόντος που δεν ξεχωρίζουν σε ανάγκης, πολυτελείας, κ.τ.λ. ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΑΝΘΡΩΠΟ" ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ... ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΔΩ... Δεν είναι κακό το να έχεις σπίτι, δεν είμαστε χελώνες να έχουμε καύκαλο στην πλάτη μας... δεν είναι κακό να έχεις όχημα, κ.τ.λ. ΑΠΛΑ ΠΛΕΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ.- ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ-ΕΚΦΡΑΣΗΣ.- ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΙΣΤΗΣ-ΣΚΕΨΗΣ.- ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΡΗΣΗ- ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ.-