Τελειώνει από την Ferrari ο Binotto

Τελειώνει από την Ferrari ο Binotto

5.268 Επισκέψεις στο άρθρο (29/11/2022)

Παρελθόν από την αρχηγία της Scuderia Ferrari θα αποτελέσει στο τέλος της χρονιάς ο Mattia Binotto. Έντονη φημολογία πως θα τον αντικαταστήσει ο Ross Brawn.

Εκτός Ferrari o Mattia Binotto στο τέλος του 2022

Μαζί με την χρονιά, τελειώνει και η συνεργασία της Scuderia Ferrari με τον Mattia Binotto, του μέχρι πρότινος επικεφαλής της ιταλικής ομάδας. Η είδηση ανακοινώθηκε και επίσημα πριν λίγη ώρα μέσω tweet από τον επίσημο λογαριασμό της Formula 1, επιβεβαιώνοντας τα σενάρια που ήθελαν τον Ιταλό να αποχωρεί από την ομάδα σύντομα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Φήμες για αντικατάστασή του από τον Ross Brawn

Νωρίτερα αυτό το μήνα, είχαν έρθει στο φως της δημοσιότητας από ιταλικά μέσα ενημέρωσης ότι ο Binotto θα εγκατέλειπε τον ρόλο του στα τέλη του 2022, κάνοντας αναφορά παράλληλα για αντικατάστασή του από Frederic Vasseur, τον επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας της Alfa Romeo. Η Ferrari απάντησε δηλώνοντας ότι ο ισχυρισμός ήταν «εντελώς αβάσιμος».

Παρόλα αυτά, νέες πληροφορίες που μεταδίδονται από ιταλικά Μέσα θέλουν τον Ross Brawn να επιστρέφει στο τιμόνι της Ferrari. Ο Brawn ήταν τεχνικός διευθυντής της Ferrari στα χρόνια του Michael Schumacher, όταν ο γερμανός πιλότος κέρδισε πέντε διαδοχικούς τίτλους F1. Τα τελευταία χρόνια είναι Διευθύνων Σύμβουλος της F1.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
SEAT