Tesla έφυγε σαν βομβαρδισμένο μετά από χαλαζόπτωση

Tesla έφυγε σαν βομβαρδισμένο μετά από χαλαζόπτωση

4.601 Επισκέψεις στο άρθρο (25/8/2022)

Θύμα σφοδρής χαλαζόπτωσης έπεσε ένα Tesla Model 3, που καταστράφηκε ολοσχερώς μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Το έκανε «σουρωτήρι»

Τα καιρικά φαινόμενα ουκ ολίγες φορές έχουν φερθεί με το χειρότερο τρόπο σε οχήματα που έτυχε να βρεθούν στο διάβα τους, με το χαλάζι να αποτελεί τον υπ’ αριθμόν 1 κίνδυνο που ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να σου διαλύσει το αυτοκίνητο, χωρίς να προλάβεις να αντιδράσεις. Αυτό ακριβώς συνέβη και σε έναν άτυχο ιδιοκτήτη Tesla Model 3 στην πόλη Αλμπέρτα του Καναδά, ο οποίος μάλιστα κατέγραψε σε δύο βίντεο πως το χαλάζι διέλυσε το αυτοκίνητό του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Έσπασαν παρμπρίζ και οροφή

Η χαλαζόπτωση κράτησε για περίπου 10 λεπτά, όμως λίγα δευτερόλεπτά ήταν αρκετά για να κάνουν «σουρωτήρι» το ηλεκτρικό σεντάν. Στο πρώτο βίντεο που θα δείτε παρακάτω ο ιδιοκτήτης καταγράφει από το εσωτερικό του αυτοκίνητου πως ακριβώς έζησε τις στιγμές που το χαλάζι «μαστίγωνε» χωρίς έλεος το ΙΧ. Όπως βλέπουμε, το παρμπρίζ και η πανοραμική γυάλινη οροφή χτυπήθηκαν έντονα και έσπασαν, καταρρέοντας μερικώς στο εσωτερικό. Φαίνεται πραγματικά τρομακτικό αφού δεν ήθελε και πολύ να περάσει κάποιο θραύσμα στο μάτι του οδηγού και τα πράγματα να γίνουν χειρότερα.

Διαλυμένο μετά τη χαλαζόπτωση

Το δεύτερο βίντεο δείχνει την κατάληξη του Tesla μετά τη χαλαζόπτωση, έχοντας αποκομίσει αμέτρητα βαθουλώματα στο αμάξωμα εκτός βέβαια από τα σπασμένα φανάρια και τους καθρέπτες. Δεν γνωρίζουμε εάν το όχημα υπέστη κάποια άλλη βλάβη, ωστόσο το βέβαιο είναι ότι αν ο ιδιοκτήτης αποφασίσει να το φτιάξει τότε θα χρειαστεί ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό!

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
NISSAN