Το κατεστραμμένο Plug-in υβριδικό Volvo φέρεται να είναι ένα XC60 Recharge.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το κατεστραμμένο Plug-in υβριδικό Volvo φέρεται να είναι ένα XC60 Recharge.

Tesla και Plug-in Volvo έγιναν «κάρβουνο» μετά από πυρκαγιά σε σπίτι!

2.269 Επισκέψεις στο άρθρο (4/1/2024)

- Αναζητείται η αιτία, επικεντρώνεται στα 2 οχήματα η πυροσβεστική.
- Πριν τη φωτιά το Volvo είχε μπει για φόρτιση.
- «Ίσως ο φορτιστής να είναι η αιτία», είπε ο επικεφαλής της πυροσβεστικής.
- Tesla και Volvo έγιναν «κάρβουνο».

Αναζητείται η αιτία, επικεντρώνεται στα 2 οχήματα η πυροσβεστική

Έρευνα για να εξακριβωθούν τα αίτια που προκάλεσαν μεγάλη πυρκαγιά σε σπίτι, που είχε ως αποτέλεσμα να καούν ολοσχερώς μεταξύ άλλων, ένα Tesla Model 3 και ένα Plug-in υβριδικό Volvo (πιθανότατα XC60 Recharge), ξεκίνησαν οι αρμόδιες αρχές στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, τη στιγμή του συμβάντος το Volvo βρίσκονταν σε διαδικασία φόρτισης, ενώ νωρίτερα είχε φορτιστεί και το Tesla.

Πριν τη φωτιά το Volvo είχε μπει για φόρτιση

Σύμφωνα με το «MLive», ο 70χρονος Marvin Boluyt βρίσκονταν στο σπίτι του και μαγείρευε, όταν παρατήρησε σε μία πλευρά του σπιτιού του να βγαίνει λευκός καπνός. Αφού λοιπόν πρόλαβε να πάρει τη γυναικά του και τον σκύλο του και να βγουν έξω, αμέσως μετά είδε το σπίτι να τυλίγεται στις φλόγες. Η πυροσβεστική έφτασε στο σημείο και ανέλαβε δράση, ενώ μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς ξεκίνησε τις έρευνες για τον εντοπισμό της αιτίας.

Οι πρώτες πληροφορίες από τα Μέσα των ΗΠΑ κάνουν λόγο πως οι έρευνες στρέφονται στα δύο αυτοκίνητα της οικογένειας, ένα Tesla Model 3 και ένα Plug-in υβριδικό Volvo (πιθανότατα XC60 Recharge). Πριν το ξεκίνημα της πυρκαγιάς ο Marvin Boluyt είχε αποσυνδέσει από το φορτιστή το Tesla Model 3 για να φορτίσει το PHEV Volvo. Λίγο αργότερα ξεκίνησε η φωτιά. Θυμίζουμε πως στο παρελθόν έχουν υπάρξει και άλλα περιστατικά πυρκαγιάς σε Volvo Plug-in Hybrid σε Βέλγιο και Ολλανδία που άρπαξαν φωτιά την ώρα που φόρτιζαν.


«Κάρβουνο» το Tesla Model 3.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

«Κάρβουνο» το Tesla Model 3.

«Ίσως ο φορτιστής να είναι η αιτία της πυρκαγιάς», είπε ο επικεφαλής της πυροσβεστικής

Ο επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Δήμου, Scio Township, Andrew Houde, πρότεινε ότι ο φορτιστής μπορεί να έφταιγε, αλλά υπογράμμισε ότι ήταν πολύ νωρίς για να το ειπωθεί με βεβαιότητα. Ανεξάρτητα από το τι πυροδότησε την πυρκαγιά, σημείωσε ότι η συγκεκριμένη φωτιά ήταν η πρώτη τους που αφορούσε ένα ηλεκτρικό όχημα και δήλωσε ότι «οι μπαταρίες λιθίου είναι μια νέα πρόκληση» για την πυροσβεστική.

Tesla και Volvo έγιναν «κάρβουνο»

Ενώ η αιτία της πυρκαγιάς παραμένει ασαφής, πλάνα από το σημείο του συμβάντος δείχνουν ότι το Tesla και το Volvo καταστράφηκαν ολοσχερώς. Το σπίτι και το γκαράζ υπέστησαν επίσης πολύ μεγάλες ζημιές, αλλά ευτυχώς δεν υπήρξαν ανθρώπινες απώλειες.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda