Το Audi RS Q3 έγινε 10 ετών και το γιορτάζει με επετειακή έκδοση
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Audi RS Q3 έγινε 10 ετών και το γιορτάζει με επετειακή έκδοση

3.165 Επισκέψεις στο άρθρο (11/10/2022)

Πρεμιέρα έκανε το νέο Audi RS Q3 Edition 10 Years, γιορτάζοντας την κυκλοφορία του στις αγορές για μία 10ετία!!!

Γιορτάζει το Audi RS Q3

Το Audi RS Q3 κυκλοφορεί εδώ και περίπου 10 χρόνια και για αυτό το λόγο η γερμανική μάρκα κυκλοφόρησε μία νέα έκδοση για να τιμήσει την πρώτη δεκαετία του εν λόγω μοντέλου. Το όνομα αυτής Audi RS Q3 Edition 10 Years.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με σκουρόχρωμα στοιχεία

Η επετειακή αυτή έκδοση προσφέρει στο «καυτό» crossover μία σκουρόχρωμη εμφάνιση. Εξωτερικά, φέρει μαύρες ζάντες διπλών ακτίνων 21 ιντσών, συνδυασμένες με ελαστικά  225/35. Περισσότερο μαύρο υπάρχει στις επενδύσεις των θυρών και των παραθύρων, τους πλαϊνούς καθρέφτες, στα αεροδυναμικά εξαρτήματα, αλλά και το σήμα της Audi. Οι προβολείς LED είναι και αυτοί ελαφρώς σκουρόχρωμοι. Το μοντέλο θα προσφέρεται με δύο επιλογές χρωμάτων Dew Silver ή Chronos Grey, το τελευταίο από τα οποία είναι αποκλειστικά για την Edition 10 Years.

Ειδικά RS bucket καθίσματα και μαύρο εσωτερικό

Στο εσωτερικό, η Audi δίνει στο ειδικό μοντέλο αποκλειστικά RS bucket καθίσματα με Carbon καλύμματα στις πλάτες. Το μαύρο θέμα συνεχίζεται και μέσω του δέρματος Dinamica, ενώ οι χάλκινες ραφές που δημιουργούν αντίθεση, «σπάνε» τη μονοτονία του μαύρου χρώματος.

Συνέχεια του άρθρου >>>
MERCEDES NEW RANGE
OPEL