6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Citroen New C3 είναι το «C3» της Ινδίας και της Ν. Αμερικής

2.315 Επισκέψεις στο άρθρο (16/9/2021)

Το New C3 παρουσίασε η Citroën μέσω του οποίου η γαλλική μάρκα σκοπεύει να επεκταθεί σε νέες χώρες και αγορές όπως αυτή της Ινδίας και της Νοτίου Αμερικής!

Το Citroën C3 διαγράφει μια επιτυχημένη πορεία στην ευρωπαϊκή αγορά και όπως φαίνεται ήρθε η ώρα να συνεχίσει την πορεία του και σε άλλα μέρη του πλανήτη, με διαφορετικό σχεδιασμό και ονομασία. Ιδού λοιπόν το Citroën New C3, που προορίζεται για την Ινδία και τη Νότιο Αμερική!

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Μήκος 3,98 μέτρα
Η Citroën αναφέρει πως το New C3 είναι ένα «μοντέρνο hatchback» με μήκος 3,98 μέτρα, ωστόσο η αλήθεια είναι πως ο σχεδιασμός του περισσότερο θυμίζει SUV. Το μεταξόνιό του 2,54 μέτρων είναι πανομοιότυπο με το ευρωπαϊκό C3, κάτι που πιθανότατα να σημαίνει πως βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα PF1.
 
Οικείος σχεδιασμός
Εξωτερικά πέραν του χαρακτηριστικού σχεδιασμού, ο οποίος αντλεί πολλά στοιχεία από την οικογένεια των μοντέλων της Citroen, αξίζει να σταθούμε στην απόσταση του μοντέλου από το έδαφος, η οποία ορίζεται στα 180 χιλιοστά. Από κει και πέρα όπως ισχύει και στην Ευρώπη, έτσι και στις αγορές που θα προσφερθεί το New C3 θα φέρει μαζί του πολλές επιλογές προσαρμογής.
 
Σύγχρονο εσωτερικό
Στο εσωτερικό, το ταμπλό φαίνεται αρκετά μοντέρνο. Η οθόνη αφής του συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης είναι 10 ιντσών και διαθέτει πλήρη συμβατότητα Apple CarPlay / Android Auto και συνδυάζεται με ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων. Παρούσες είναι και οι θύρες USB. Τα καθίσματα έχουν αυξημένο φάρδος για να προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση τους επιβάτες, ενώ ο χώρος αποσκευών μπορεί να φιλοξενήσει 315 λίτρα.
 
Η Citroën δεν έδωσε λεπτομέρειες για τη γκάμα κινητήρων του New C3. Είπε όμως πως η ανάρτηση έχει προσαρμοστεί στις συνθήκες οδήγησης κάθε αγοράς και ο κύκλος στροφής των 10 μέτρων, το κάνει ευκίνητο σε αστικές περιοχές.
 
Από το 2022 σε Ινδία και Νότιο Αμερική
Το Citroën New C3 θα λανσαριστεί το πρώτο εξάμηνο του 2022 ξεκινώντας από την Ινδία και θα ακολουθήσουν οι αγορές της Νότιας Αμερικής, όπως η Βραζιλία, η Αργεντινή, η Χιλή, η Κολομβία, η Ουρουγουάη, το Περού και ο Ισημερινός.

Έφυγε για άλλες πολιτείες!
Το New C3 παρουσίασε η Citroen μέσω του οποίου η γαλλική μάρκα σκοπεύει να επεκταθεί σε νέες χώρες και αγορές όπως αυτή της Ινδίας και της Νοτίου Αμερικής!
Θα το ήθελες και στην Ευρώπη;
 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
OPEL