Το GMC Yukon του Σβαρτσενέγκερ καβάλησε Toyota Prius
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το GMC Yukon του Σβαρτσενέγκερ καβάλησε Toyota Prius

5.523 Επισκέψεις στο άρθρο (25/1/2022)

Τροχαίο ατύχημα προκάλεσε ο άλλοτε κυβερνήτης της Καλιφόρνια και γνωστός ηθοποιός Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, με αποτέλεσμα το GMC Yukon που οδηγούσε να καβαλήσει ένα Toyota Prius!

Θέμα συζήτησης έγινε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ

Σε κορυφαίο θέμα συζήτησης έχει αναδειχτεί στις ΗΠΑ ένα τροχαίο ατύχημα με πρωταγωνιστή τον θρυλικό ηθοποιό, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, ο οποίος μάλιστα όλα δείχνουν πως ευθύνεται για αυτό. Ευτυχώς από το ατυχές συμβάν δεν υπήρξε κάποια ανθρώπινη απώλεια ή σοβαρός τραυματισμός, αφού το τροχαίο προκάλεσε υλικές ζημιές στα οχήματα και έναν ελαφρύ τραυματισμό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το GMC Yukon καβάλησε το Toyota Prius

Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ο Σβαρτσενέγκερ οδηγώντας το θηριώδες GMC Yukon που έχει στην κατοχή του, βρέθηκε πάνω σε ένα Toyota Prius στη διασταύρωση της λεωφόρου Sunset και της λεωφόρου Allenford στο Λος Άντζελες. Μάλιστα στις παράπλευρές απώλειες του ατυχήματος ήταν μία Toyota Corolla και μια λευκή Porsche Taycan που φαίνεται επίσης να έχουν υποστεί ζημιές, χωρίς ωστόσο να έχουν άμεση συμμετοχή στο ατύχημα.

Έστριψε ενώ είχε «κόκκινο» λένε οι Aμερικανοί

Σύμφωνα με το TMZ, ο Σβαρτσενέγκερ θέλησε να στρίψει αριστερά, ενώ το βέλος του φωτεινού σηματοδότη ήταν ακόμα κόκκινο, με αποτέλεσμα να προκληθεί το ατύχημα και η κατάληξη να αποτυπωθεί ξεκάθαρα στις εικόνες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Οι εικόνες δείχνουν ότι το Yukon του ηθοποιού χτύπησε το Prius μετωπικά και στη συνέχεια σταμάτησε, εφόσον είχε προλάβει το καβαλήσει. Το ατύχημα ήταν αρκετά σοβαρό ώστε να ενεργοποιήσει τους αερόσακους. Συνέχεια του άρθρου >>>
NEO TRAFIC
skoda