5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Genesis GV60 ξεκλειδώνει αφού αναγνωρίσει το πρόσωπό σου!

5.152 Επισκέψεις στο άρθρο (17/9/2021)

«Φρούριο» έχει κάνει το πρώτο της ηλεκτρικό crossover η Genesis, καθώς η πολυτελής κορεατική μάρκα της Hyundai θα προσφέρει το νέο GV60 με λειτουργία αναγνώρισης προσώπου για να ξεκλειδώνουν οι πόρτες!

Το GV60 αποτελεί σημείο αναφοράς στην ιστορία της Genesis, αφού μιλάμε για το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό crossover της κορεατικής φίρμας που οδεύει και αυτή προς τον εξηλεκτρισμό της.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Κλείδωμα-ξεκλείδωμα με αναγνώριση προσώπου
Θέλοντας, λοιπόν η εταιρεία να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερα τεχνολογικά συστήματα που θα προσελκύσουν αγοραστές, πήρε την απόφαση να το εξοπλίσει με ένα σύστημα αναγνώρισης προσώπου, που ισχυρίζεται ότι βελτιώνει τον έλεγχο του οχήματος. Μάλιστα υπογράμμισε πως αρχικά η συγκεκριμένη τεχνολογία με την ονομασία «Face Connect» θα εισαχθεί στο GV60, αλλά στην πορεία θα περάσει και στην υπόλοιπη γκάμα οχημάτων.
 
Αυτά κάνει η τεχνολογία «Face Connect»
Τι κάνει το σύστημα «Face Connect»; Αναγνωρίζει ανθρώπινα πρόσωπα, τα οποία με τη σειρά τους μπορούν να κλειδώνουν και να ξεκλειδώνουν τις πόρτες χωρίς τη χρήση κλειδιού. Από τη στιγμή που θα γίνεται η αναγνώριση του προσώπου, το όχημα, αφού θα ξεκλειδώνει τις πόρτες, αμέσως μετά θα ενεργοποιεί τις κατάλληλες ρυθμίσεις που έχει αποθηκεύσει το εκάστοτε πρόσωπο, οι οποίες περιλαμβάνουν τις θέσεις οδηγού και τιμονιού, το σύστημα  Head-Up Display, τους πλευρικούς καθρέπτες (όταν δεν έχουν επιλεχθεί οι κάμερες) και το infotainment.
 
Λειτουργική ακόμα και στο βαθύ σκοτάδι
Αξίζει να σημειωθεί πως η Genesis για την αναγνώριση προσώπου χρησιμοποιεί μίας υψηλής ανάλυσης κάμερα Near-Infra-Red (NIR), διασφαλίζοντας ότι το σύστημα αναγνώρισης προσώπου θα λειτουργεί ακόμη και όταν δεν υπάρχει φώς, ακόμη δηλαδή και τη νύχτα.
 
Βάζεις μπροστά τον κινητήρα με το δακτυλικό αποτύπωμα
Τέλος, μαζί με την τεχνολογία Face Connect, η Genesis ανακοινώνει το σύστημα «Fingerprint Authentication System» που στην ουσία επιτρέπει στους χρήστες να βάζουν μπροστά το αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας μόνο τα δακτυλικά τους αποτυπώματα.

Σε γνωρίζει από την... όψη!
«Φρούριο» έχει κάνει το πρώτο της ηλεκτρικό crossover η Genesis, καθώς θα προσφέρει το νέο GV60 με λειτουργία αναγνώρισης προσώπου για να ξεκλειδώνουν οι πόρτες!
Είναι απαραίτητη τόση τεχνολογία σε ένα αυτοκίνητο απλά για να ανοίγουν οι πόρτες;

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

AUTOFIT PASXA
skoda