Οι προβολείς έχουν ενδιαφέρουσα μορφή.

Tα LED φωτιστικά σώματα λαμβάνουν υπόσταση από μία διακεκομμένη λεπτή γραμμή.

Το Kia Optima σε νέες teaser εικόνες

2.942 Επισκέψεις στο άρθρο (6/11/2019)

Νέες εικόνες του Kia Optima ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, δίνοντας μία ακόμα γεύση πριν την επίσημη αποκάλυψη του κορεατικού σεντάν.


Όπως μπορούμε να δούμε από τις εικόνες ο σχεδιασμός του νέου μοντέλου δεν έχει τίποτα κοινό με αυτόν του τρέχοντος Optima, καθώς η κορεατική μάρκα πήρε την απόφαση να αλλάξει ριζικά το μεσαίο σεντάν.
 
Από την ελαφρώς κεκλιμένη γραμμή οροφής μέχρι την ευρεία γρίλια όπου εδρεύει η «μύτη της τίγρης», το νέο Optima στοχεύει να είναι ένα πολύ πιο κομψό και δυναμικό αυτοκίνητο από το τρέχον μοντέλο. Οι προβολείς έχουν ενδιαφέρουσα μορφή καθώς συνδυάζονται πρακτικά με τη μάσκα και διαθέτουν LED φώτα ημέρας που έχουν σχήμα «Z».
 
Αλλα χαρακτηριστικά που μπορούμε να «αλιεύσουμε» είναι το μεταλλικό «τόξο» που φαίνεται να ξεκινάει από το πίσω μέρος του μπροστινού φτερού και να καταλήγει μέχρι πίσω. Εκεί τα LED φωτιστικά σώματα λαμβάνουν υπόσταση από μία διακεκομμένη λεπτή γραμμή, η οποία ωστόσο ενώνεται μεταξύ της, κάτι που ακούγεται οξύμωρο αλλά είναι αλήθεια.
 
Τέλος νέες εικόνες του εσωτερικού δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους, ωστόσο από τις παρελθοντικές γνωρίζουμε πως ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων και μία ελαφρώς διαγώνια τοποθετημένη οθόνη που φιλοξενεί στο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης παίζουν τον κυρίαρχο ρόλο. Παράλληλα υπάρχουν λιγότερα κουμπιά στην κεντρική κονσόλα, ενώ ο μεγάλος επιλογέας ταχυτήτων του σημερινού αυτοκινήτου έχει αντικατασταθεί από ένα μικρό περιστροφικό.           
 
Η τρίτη γενιά του Kia Optima θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο της στην Νότιο Κορέα τον Δεκέμβριο πριν ξεκινήσει το ταξίδι της στις αγορές.

Hyundai
vw