Το Kia Stinger λέει «αντίο» με την Tribute Edition
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Kia Stinger λέει «αντίο» με την Tribute Edition

3.685 Επισκέψεις στο άρθρο (21/12/2022)

Το Kia Stinger πλησιάζει στο τέλος του και η κορεατική μάρκα στο πλαίσιο αυτό παρουσίασε την έκδοση Tribute Edition μέσω της οποία το αποχαιρετά!

Τελευταία έκδοση

Την τελική έκδοση του Stinger παρουσίασε η Kia, αφού το σπορ μοντέλο αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την γκάμα της νοτιοκορεατικής φίρμας. Το Kia Stinger Tribute Edition, όπως είναι το πλήρες όνομά του, μπορεί να διατεθεί σε νέα γκρι ματ βαφή Moonscape ή με το υπάρχον χρώμα Ascot Green. Τα καπάκια των πλαϊνών καθρεπτών, οι ζάντες 19 ιντσών και οι δαγκάνες φρένων Brembo είναι όλα σε μαύρο χρώμα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Καφέ δέρμα στην καμπίνα

Στο εσωτερικό η Tribute έκδοση διαθέτει δερμάτινες επενδύσεις σε καφέ Terracotta. Το ίδιο υλικό κοσμεί επίσης τα πάνελ και τις χειρολαβές των θυρών, όπως και το τιμόνι. Παράλληλα η Kia στο ταμπλό αλλά και σε ένα μέρος των θυρών έχει προσφέρει στο μοντέλο επένδυση από τεχνητές ίνες άνθρακα. Μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια που προορίζεται για αυτό το Stinger είναι το έμβλημα της σφήκας που είναι ενσωματωμένο στα προσκέφαλα.

Με 370 ίππους και τον V6 twin-turbo 3,3 λίτρων

Στην έκδοση Tribute, το Stinger εξοπλίζεται με τον V6 twin-turbo κινητήρα 3,3 λίτρων, που συνεχίζει να προσφέρει 370 ίππους και 510 Nm ροπής. Η Kia δεν διευκρινίζει εάν το Tribute Edition θα είναι μόνο με κίνηση στους πίσω τροχούς ή οι αγοραστές θα μπορούν να επιλέξουν και το τετρακίνητο μοντέλο.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
OPEL