Το MG2 θα είναι το νέο προσιτό ηλεκτρικό πόλης της MG

4.757 Επισκέψεις στο άρθρο (11/3/2024)
Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα από την MG και προέρχονται από την ιστοσελίδα autoexpress.
2 Φωτογραφίες »

Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα από την MG και προέρχονται από την ιστοσελίδα autoexpress.

- Ετοιμάζει βασικό ηλεκτρικό η MG.
- Κυκλοφόρησαν τα πρώτα ανεπίσημα σχέδια.
- Πρεμιέρα το Β' εξάμηνο του 2025, πιθανότατα με το όνομα MG2.
- Η τιμή του θα ξεκινά από τις 23.000 ευρώ.

Ετοιμάζει βασικό ηλεκτρικό η MG

Η MG ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα νέο μοντέλο. Όπως επιβεβαιώθηκε από τη μάρκα πριν από λίγο διάστημα, θα πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο που θα προσφερθεί στην Ευρώπη και θα ενταχθεί στην κατηγορία των μικρών, ενώ παράλληλα θα καθίσει στη βάση της γκάμας της. Κατά πάσα πιθανότητα θα λέγεται MG2 και το κόστος απόκτησης θα κυμαίνεται περίπου στις 23.000 ευρώ. Τα πρώτα ανεξάρτητα σχέδια μας δίνουν μία... γεύση της εξωτερικής του εμφάνισης.

Κυκλοφόρησαν τα πρώτα ανεπίσημα σχέδια

Ο επικεφαλής προϊόντων και σχεδιασμού της MG Motor UK, David Allison, επιβεβαίωσε πως το νέο μοντέλο που ετοιμάζει η φίρμα θα είναι ηλεκτρικό και θα τοποθετηθεί στην γκάμα της εταιρείας κάτω από το ολοκαίνουργιο υβριδικό MG3, το οποίο αποκαλύφθηκε επίσημα πριν από λίγες ημέρες.

Αν και μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει υπάρξει καμία εικόνα που να μας δίνει στοιχεία για την εμφάνισή του, τα ανεπίσημα σχέδια της ιστοσελίδας autoexpress αποτελούν έναν πρώτο μπούσουλα για αυτό που πιθανότατα θα δούμε από το νέο MG2. Οι αποκλειστικές εικόνες δείχνουν το MG2 να έχει στοιχεία από το MG3, όπως και μικρότερες διαστάσεις.

Πρεμιέρα το Β' εξάμηνο του 2025, πιθανότατα με το όνομα MG2

Ανεξάρτητα από την εμφάνιση που θα έχει το νέο μικρό ηλεκτρικό της MG, είναι επιβεβαιωμένο από τη μάρκα που η διαδικασία εξέλιξης έχει ξεκινήσει. Το επίσημο ντεμπούτο του ωστόσο αργεί ακόμα καθώς θα γίνει κάποια στιγμή μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2025. Όπως προαναφέραμε, όταν συμβεί αυτό, το ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό πόλης ενδεχομένως να ονομάζεται MG2.

Η τιμή του θα ξεκινά από τις 23.000 ευρώ

Τέλος, σε ότι αφορά το κόστος απόκτησης του MG2, αυτό θα ορίζεται περίπου στις 23.000 ευρώ. Στόχος της MG είναι να γίνει ανταγωνιστική απέναντι στις άλλες μάρκες, με ένα ηλεκτρικό πόλης που θα μπορούν να το αποκτήσουν όσο το δυνατό περισσότεροι ενδιαφερόμενοι.

home pro
test center