3 φωτογραφίες »

To ψηφιακό σχέδιο για ένα νέο Multipla.

Το Multipla των 1.000 PS

7.519 Επισκέψεις στο άρθρο (7/10/2020)

Mια παρέα Γάλλων κατάφεραν να μαζέψουν 300.000 ευρώ για να κατασκευάσουν ένα Multipla με 1.000 άλογα, ώστε να βγάλουν την ταμπέλα του «άσχημου» πάνω από το ιταλικό μοντέλο. Θα θέλατε να μοιάζει έτσι;


Για πολλούς φίλους της αυτοκίνησης το Fiat Μultipla αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή για το πώς πρέπει να μοιάζει ένα αυτοκίνητο, ακόμα και εάν αυτό προσφέρει υψηλά επίπεδα ευρυχωρίας και άνεσης στους επιβάτες του.

Ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής αυτοκινήτων θέλει τώρα να αλλάξει το πώς βλέπουμε το Fiat Multipla μια για πάντα, παρουσιάζοντας την πρόταση του για ένα Multipla με ισχύ 1.000 ίππων και καυτή εμφάνιση που παραπέμπει σε υπερ-αυτοκίνητο.

Ο Γάλλος Alan Derosier που είναι υπεύθυνος για το σχέδιο αυτό αποκάλυψε πως η έμπνευση του για το εμπρός μέρος του Multipla που δημιούργησε ήταν το κεντρομήχανο Renault Clio V6, ενώ, όσον αφορά την αεροτομή, αυτή είναι δάνειο από το Renault Εspace F1. To συνολικό αποτέλεσμα είναι, εκτός από άρτιο, και όμορφο στο μάτι κυρίως γιατί ο Derosier φρόντισε να μειώσει πλάτος του αυτοκινήτου και να του προσφέρει μια σειρά από σπορ και φουτουριστικά χαρακτηριστικά όπως μοντέρνα στρογγυλά LED φώτα, περισσότερους αεραγωγούς στο εμπρός μέρος αλλά και στο πλάι, διατηρώντας την ίδια στιγμή τα ξεχωριστά στοιχεία του Mutlipla όπως τα μεγάλα παράθυρα και τα φώτα πάνω από το καπό.

Αξίζει να σημειώσουμε πως μερικοί Γάλλοι χρήστες του Youtube κατάφεραν να μαζέψουν 300.000 ευρώ από δωρεές μέσα σε 24 ώρες με σκοπό να φτιαχτεί όντως ένα Multipla 1.000 ίππων με σκοπό να γίνει το πιο γρήγορο «άσχημο» αυτοκίνητο στην ιστορία. Λαμβάνοντας αυτό υπόψη, δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να δούμε αυτό το ψηφιακό σχέδιο να γίνεται πραγματικότητα σε λίγα χρόνια….
 

Mercedes
moto