Η "Edition 1909" θα προσφέρεται μόνο με τον 1,2 λίτρων υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα.

To Οpel Corsa της Borussia Dortmund

3.630 Επισκέψεις στο άρθρο (9/12/2019)

Οι φίλοι της Borussia Dortmund θα μπορούν να δείχνουν την αγάπη τους για την ομάδα και μέσω του αυτοκινήτου τους. Δείτε τι έφτιαξε η φίρμα.

Πώς θα σας φαινόταν αν μια εταιρεία έφτιαχνε μια ειδική έκδοση για τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ ή κάποια άλλη ελληνική ομάδα; Θα ήταν απίθανο ε;

Kάτι αντίστοιχο έκανε η Opel λανσάροντας μια ειδική έκδοση με την ονομασία "Edition 1909" για το ολοκαίνουριο Corsa, αποκλειστικά σχεδιασμένη για τους φίλους της γερμανικής ποδοσφαιρικής ομάδας Borussia Dortmund, με την οποία άλλωστε έχει στενή συνεργασία τα τελευταία χρόνια.
To νέο Corsa προσφέρεται στην έκδοση αυτή σε μεταλλικό Diamond μαύρο χρώμα ενώ παράλληλα, το αμάξωμα φέρει πάνω του εμβλήματα "Edition 1909" και επιγραφή "Borussen on the way" στη βάση της πινακίδας. Ακόμα, όποιος αγοράσει το μοντέλο στην έκδοση αυτή, θα λάβει επίσης αυτόγραφο και φανέλα από τον αγαπημένο του ποδοσφαιρική, ξενάγηση στο γήπεδο της ομάδας, εισιτήρια για τους αγώνες κ.α.

Η "Edition 1909" θα προσφέρεται μόνο με τον 1,2 λίτρων υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα που αποδίδει 100 άλογα και με 16άρες μαύρες ζάντες αλουμινίου που ολοκληρώνουν την all-black εμφάνιση του μοντέλου.

Η υπεύθυνη Επικοινωνίας και Marketing της Opel, κα Christina Herzog δήλωσε: «Η Opel και η BVB -απλά ταιριάζουν. Έχουμε στενή σχέση εδώ και χρόνια και έχουμε οργανώσει πολλές κοινές εκδηλώσεις για όλους τους οπαδούς και τους πελάτες μας. Αυτά τα ειδικά μοντέλα, είναι μια έκφραση της επιτυχημένης συνεργασίας μας. Οι οπαδοί της ομάδας μπορούν τώρα να οδηγήσουν το ολοκαίνουργιο Corsa και να δείξουν την πολύ ιδιαίτερη αγάπη τους για την BVB στο δρόμο».

ELASTIKA 2024
vw