Στις εγκαταστάσεις της SEAT στην Ισπανία και συγκεκριμένα στο Martorell «γιόρτασαν» την παραγωγή 5 εκατ. Ibiza.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στις εγκαταστάσεις της SEAT στην Ισπανία και συγκεκριμένα στο Martorell «γιόρτασαν» την παραγωγή 5 εκατ. Ibiza.

Το SEAT Ibiza έφτασε τα 5 εκατ. αυτοκίνητα

3.771 Επισκέψεις στο άρθρο (30/9/2014)

Κλείνοντας 30 χρόνια παρουσίας στην αγορά, το ισπανικό μικρό έχει πουληθεί σε πάνω από 75 χώρες του πλανήτη, ενώ στο εργοστάσιο της SEAT στο Martorell «γιόρτασαν» τα 5 εκατ. Ibiza.

Στις εγκαταστάσεις της SEAT στην Ισπανία και συγκεκριμένα στο Martorell «γιόρτασαν» την παραγωγή 5 εκατ. Ibiza, γεγονός ορόσημο για το πιο αντιπροσωπευτικό μοντέλο της ισπανικής μάρκας που συμπίπτει και με την 30ή επέτειο του στην παγκόσμια αγορά αυτοκινήτου.Μάλιστα, το SEAT Ibiza θα βρεθεί και στο Σαλόνι του Παρισιού με αφορμή την «επέτειό» του και την κυκλοφορία του όλα αυτά τα χρόνια σε περισσότερες από 75 χώρες παγκοσμίως. Σημειωτέον ότι 3,5 εκατ. Ibiza έχουν πουληθεί έξω από την Ισπανία, καθώς η εταιρεία τονίζει ότι Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Πορτογαλία και Μεξικό έχουν αναδειχθεί ως τις πιο σημαντικές αγορές για το best-seller μοντέλο στην ιστορία του.Παράλληλα, στη γραμμή παραγωγής του Ibiza γιόρτασαν αυτό το σημαντικό γεγονός μαζί με τον Πρόεδρο της SEAT Jurgen Stackmann, τον Αντιπρόεδρο Παραγωγής Dr. Andreas Tostmann, τον Διευθυντή του Εργοστασίου στο Martorell Stefan Loth, τον Υπεύθυνο Διαχείρισης Παραγωγής του Ibiza Mercedes Αlvarez και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Έργων Matías Carnero.Ο Esther García Castellanos, μέλος της ομάδας παραγωγής του SEAT Ibiza για περισσότερο από μία δεκαετία, τονίζει το γεγονός πως «η SEAT ήταν πάντα μέρος της ζωής μου. Ο πατέρας μου ήταν εργαζόμενος στο εργοστάσιο της SEAT στη Zona Franca και αυτή είναι η εταιρεία που μου έδωσε την ευκαιρία να ξεκινήσει η καριέρα μου, πάντα στη γραμμή παραγωγής του Ibiza. Για μένα η παραγωγή των 5 εκατ. Ibiza είναι το αποτέλεσμα του πάθους που βάζουμε κάθε μέρα στη δουλειά, του απώτερου κινήτρου και της απόδειξης πως η δουλειά μας πέτυχε».Αξίζει επιπλέον να αναφερθεί ότι στο εργοστάσιο στο Martorell κάθε μέρα παράγονται 700 Ibiza με τη συνδρομή 1.600 ατόμων και 700 ρομπότ. Ταυτόχρονα για τα 5 εκατ. Ibiza έχουν καταναλωθεί συνολικά 70 εκατ. κιλά χρώμα.Τέλος να θυμίσουμε ότι το SEAT Ibiza ήταν το επίσημο αυτοκίνητο των Ολυμπιακών Αγώνων της Βαρκελώνης το 1992.

Το πιο αντιπροσωπευτικό μοντέλο της ισπανικής μάρκας γιορτάζει και την 30ή επέτειο του στην παγκόσμια αγορά αυτοκινήτου.

Το πιο αντιπροσωπευτικό μοντέλο της ισπανικής μάρκας γιορτάζει και την 30ή επέτειο του στην παγκόσμια αγορά αυτοκινήτου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto