Η Rezvani Motors μας παρουσιάζει το πρώτο της SUV, το Tank, το οποίο την απομακρύνει από τις σπορ καταβολές της.

Όπως είναι έκδηλο τόσο από το όνομά του όσο και από τη μορφή του, το Tank αντλεί έμπνευση από τα στρατιωτικά οχήματα παντός εδάφους.

Η Rezvani ξεκίνησε πριν λίγους μήνες να παίρνει παραγγελίες για το νέο Tank, οι τιμές του οποίου αρχίζουν από τα 178.000 δολάρια (151.330 ευρώ).

Κάτω από το καπό υπάρχει ένας «χορταστικός» V8 κινητήρας 6,4 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 500 ίππους και συνεργάζεται με σύστημα 4κίνησης κατά επιλογή.

Στο Rezvani Tank μπορεί να τοποθετηθεί κάμερα για θερμική απεικόνιση στη νύχτα, ενώ αν υπάρχει λόγος μπορεί να παραγγελθεί με βαλλιστική θωράκιση.

Σε αντίθεση με το φανταχτερό αμάξωμα, το εσωτερικό είναι μάλλον «μουντό», ενώ διαθέτει πενταθέσια διαμόρφωση. Πιο ενδιαφέρον έχει το γεγονός πως οι πόρτες ανοίγουν αντικριστά για ευκολότερη πρόσβαση στα πίσω καθίσματα.

Το Tank της Rezvani (+vid)

6.269 Επισκέψεις στο άρθρο (3/10/2017)

Με έντονα μιλιταριστικό ύφος, αυξημένες off-road ικανότητες και 500 ίππους έρχεται το πρώτο SUV της Rezvani Motors, που εύστοχα ονομάζεται «Tank» και το οποίο προσφέρει θερμική κάμερα και βαλλιστική θωράκιση.

Μετά από μια μακρά περίοδο προωθητικών κινήσεων, η Rezvani Motors μας παρουσιάζει τελικά το πρώτο της SUV, το Tank, το οποίο την απομακρύνει από τις σπορ καταβολές της.
 
Όπως είναι έκδηλο τόσο από το όνομά του όσο και από τη μορφή του, το Tank αντλεί έμπνευση από τα στρατιωτικά οχήματα παντός εδάφους. Παντού γωνιές και «μυς», αλλά και μικρά παράθυρα, μαζί με πολλά φώτα και τεράστια ελαστικά, είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία του οχήματος που παρατηρείς με μια πρώτη ματιά.
 
Σε αντίθεση με το φανταχτερό αμάξωμα, το εσωτερικό είναι μάλλον «μουντό», ενώ διαθέτει πενταθέσια διαμόρφωση. Στοιχεία όπως οι δερμάτινες επενδύσεις και το σύστημα infotainment αναβαθμίζουν κάπως την εικόνα. Πιο ενδιαφέρον έχει το γεγονός που οι πόρτες ανοίγουν αντικριστά για ευκολότερη πρόσβαση στα πίσω καθίσματα.
   
Κάτω από το καπό υπάρχει ένας «χορταστικός» V8 κινητήρας 6,4 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 500 ίππους και συνεργάζεται με σύστημα 4κίνησης κατά επιλογή. Η Rezvani προς το παρόν δεν ανακοινώνει τις επιδόσεις του Tank, αλλά αυτό προβλέπεται να είναι αρκετά γρήγορο. Στην ευθεία τουλάχιστον…
 
Επιπλέον, στο Rezvani Tank μπορεί να τοποθετηθεί κάμερα για θερμική απεικόνιση τη νύχτα, ενώ αν υπάρχει λόγος μπορεί να παραγγελθεί με βαλλιστική θωράκιση. Η Rezvani ξεκίνησε πριν λίγους μήνες να παίρνει παραγγελίες για το νέο Tank, οι τιμές του οποίου αρχίζουν από τα 178.000 δολάρια (151.330 ευρώ).
 

Toyota
moto