• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

H TGNA πλατφόρμα είναι η βάση αρχιτεκτονικής για τη μελλοντική γκάμα της Toyota.

H εταιρία δεν έχει δώσει παραπάνω πληροφορίες για το Fun Concept εκτός από το ότι χρησιμοποιεί το TGNA σασί.

H TGNA πλατφόρμα είναι η βάση αρχιτεκτονικής για τη μελλοντική γκάμα της Toyota.

To Τοyota Fun Concept

Διαβάστηκε από 2106 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/4/2017

Η Τοyota παρουσίασε το Fun Concept επιδεικνύοντας τις δυνατότητες της νέας TGNA πλατφόρμας. Ποια γνωστά μας μοντέλα θα τη χρησιμοποιήσουν στο μέλλον;

 
Η Τoyota παρουσίασε στην Έκθεση της Σαγκάης το Fun Concept της. Tο μοντέλο αυτό έχει μια ομοιότητα με το Camry του 2018 και δίνει στην δυνατότητα στον ιαπωνικό κατασκευαστή να δείξει τις δυνατότητες της νέας πλατφόρμας του, η οποία ονομάζεται TGNA(Toyota New Global Architecture).

H εταιρία δεν έχει δώσει παραπάνω πληροφορίες για το Fun Concept εκτός από το ότι χρησιμοποιεί το TGNA σασί. Η σχεδίαση είναι ουσιαστικά λίγο πιο τολμηρή από αυτή που αναμένουμε με το νέο Camry. Πιο συγκεκριμένα, τα σώματα φωτός στο μπροστινό μέρος έχουν γίνει πιο άγρια ενώ το μπροστινό παρμπρίζ και η οροφή χαμήλωσαν δίνοντας μια πιο σπορ εμφάνιση. Στο πίσω μέρος, υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες στα φτερά και πολύ λεπτά LED φώτα σαν μια τολμηρή εξέλιξη των σωμάτων φωτός του Camry.
 
H TGNA πλατφόρμα είναι η βάση αρχιτεκτονικής για τη μελλοντική γκάμα της Toyota καθώς σύμφωνα με πληροφορίες τα μισά από τα μοντέλα που θα λανσαριστούν από το 2020 θα την χρησιμοποιούν. Μοντέλα όπως το Prius, το C-HR και το επερχόμενο Camry θα χρησιμοποιούν την TGNA πλατφόρμα όπως και το επόμενο Corolla.

H ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε επένδυση 1.3 δις στις εγκαταστάσεις της στο Κentucky των ΗΠΑ για να γίνουν βελτιώσεις που θα ωφελήσουν την πλατφόρμα. Θα δοθεί προτεραιότητα στην ανάπτυξη του σασί του Camry.