Στις εικόνες παρουσιάζεται το ανανεωμένο Hyundai Tucson N Line για την αγορά των ΗΠΑ.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στις εικόνες παρουσιάζεται το ανανεωμένο Hyundai Tucson N Line για την αγορά των ΗΠΑ.

Το ανανεωμένο Hyundai Tucson N Line αποκαλύπτεται

20.789 Επισκέψεις στο άρθρο (8/12/2023)

- Φρεσκάρισμα μέσα και έξω.
- Ανασχεδιασμένη μάσκα και 19άρες ζάντες.
- Νέος επιλογέας ταχυτήτων και curved οθόνη.
- Στις αρχές του 2024 έρχεται το ευρωπαϊκό μοντέλο.

Φρεσκάρισμα μέσα και έξω

Μετά την αποκάλυψη των πρώτων εικόνων του ανανεωμένου Hyundai Tucson, η κορεατική μάρκα έδωσε στη δημοσιότητα νέες εικόνες της φρεσκαρισμένης σπορτίφ έκδοσης N Line, του οικογενειακού της SUV.

Ανασχεδιασμένη μάσκα και 19άρες ζάντες

Αν και η Hyundai κρατάει τις περισσότερες λεπτομέρειες για αργότερα, μπορούμε να διακρίνουμε πως το ανανεωμένο Hyundai Tucson N Line, διαθέτει διακριτικά τροποποιημένους προβολείς, καθώς και μία διαφορετική μάσκα σε σχέση με το μοντέλο προ facelift. Το Tucson N Line χρησιμοποιεί αποκλειστικούς τροχούς 19 ιντσών και διαθέτει αναθεωρημένο μπροστινό προφυλακτήρα.

Νέος επιλογέας ταχυτήτων και curved οθόνη

Αναφορικά με την καμπίνα, το φρεσκαρισμένο Tucson N Line θα υιοθετήσει όλες τις αλλαγές των υπόλοιπων εκδόσεων, που ήδη γνωρίζουμε. Ως εκ τούτου, μια πανοραμική curved οθόνη, η οποία αποτελείται από έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και μία ίδια οθόνη αφής για το σύστημα infotainment 12,3 ιντσών, θα δεσπόζει στο ταμπλό. Χαμηλότερα θα υπάρχουν νέοι διακόπτες, ενώ οι αεραγωγοί έχουν μετατοπιστεί. Ανασχεδιασμένη θα είναι και η κεντρική κονσόλα, η οποία διαθέτει έναν ασύρματο φορτιστή smartphone και δύο ποτηροθήκες. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός πως ο επιλογέας ταχυτήτων έχει μεταφερθεί στην κολόνα του τιμονιού. Φυσικά, όντας ένα μοντέλο Ν Line το εσωτερικό θα διακοσμείται από την χαρακτηριστική κόκκινη ραφή, αλλά και τα λογότυπα Ν, ενώ τα σπορ καθίσματα θα είναι επίσης μέρος του βασικού εξοπλισμού.

Στις αρχές του 2024 έρχεται το ευρωπαϊκό μοντέλο

Κλείνοντας, να σημειώσουμε πως η Hyundai δεν έχει δώσει άλλα στοιχεία για την ευρωπαϊκή έκδοση του Tucson, αλλά υπογραμμίζει πως πρόκειται να κάνει το ευρωπαϊκό ντεμπούτο της στις αρχές του 2024, συνοδευόμενο από την αποκάλυψη των προδιαγραφών του.

ford
NISSAN