Το Baracuda Valetta συνδυάζει την πολυτέλεια των super yachts με την μοναδική εμπειρία ιστιοπλοΐας.

Το Baracuda Valetta συνδυάζει την πολυτέλεια των super yachts με την μοναδική εμπειρία ιστιοπλοΐας.

Το εντυπωσιακό μηχανοκίνητο ιστιοπλοϊκό με Έλληνα ιδιοκτήτη

2.010 Επισκέψεις στο άρθρο (14/10/2022)

Το υπέροχο μηχανοκίνητο ιστιοπλοϊκό του Γιώργου Οικονόμου συνδυάζει το μινιμαλιστικό στυλ με την άφθονη πολυτέλεια.

Η γοητεία των μηχανοκίνητων ιστιοπλοϊκών yacht

Πάντα προκαλεί ενδιαφέρον ο συνδυασμός μεταξύ κλασικών ιστιοπλοϊκών και σύγχρονων μηχανοκίνητων γιοτ, με  τα σημερινά μηχανοκίνητα ιστιοπλοϊκά yacht να είναι το καλύτερο που μπορεί να προσφέρει η ένωση αυτών των δύο «κόσμων». Είναι εξίσου πολυτελή, ευρύχωρα και άνετα με τα σούπερ yachts, αλλά εξακολουθούν να προσφέρουν τη μοναδική εμπειρία ιστιοπλοΐας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Κατασκευασμένο το 2009 από τον Perini Navi

Ένα από αυτά τα δημοφιλή σκάφη  είναι το εντυπωσιακό Baracuda Valletta. Κατασκευάστηκε από τον Perini Navi, γνωστό για τα εξαιρετικά ιστιοπλοϊκά του, κυκλοφόρησε το 2009 και ανακαινίστηκε το 2013. Μέχρι και σήμερα παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση και ανήκει  στον Έλληνα δισεκατομμυριούχο Γιώργο Οικονόμου, ο οποίος  διαχειρίζεται ένα μεγάλο στόλο δεξαμενόπλοιων, πλοίων και μονάδων γεώτρησης.

Πολυτέλεια στο εσωτερικό

Το Baracuda Valletta έχει μήκος 50 μέτρα και είναι ικανό να πιάσει έως και 14 κόμβους (16 mph/26 km/h). Διαθέτει ένα μινιμαλιστικό εσωτερικό που δημιουργήθηκε από τον John Pawson, το οποίο δεν μοιάζει καθόλου με  τα κλασικά ιστιοπλοϊκά σκάφη καλυμμένα με βαρύ ξύλο, αλλά είναι μοντέρνο, ελαφρύ και ευρύχωρο. Η κύρια σουίτα είναι εξίσου πολυτελής παρόμοια με αυτές που βρίσκονται σε μεγαλύτερα μηχανοκίνητα γιοτ και, μαζί με τις άλλες καμπίνες, μπορεί να φιλοξενήσει έως και δέκα επισκέπτες. Διαθέτει επίσης μία πτυσσόμενη τραβέρσα που μπορεί να βυθιστεί μερικώς για να διευκολύνει την κολύμβηση στην ανοιχτή θάλασσα. Επίσης διαθέτει πολλά water sports.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μία εβδομάδα σε αυτό το πολυτελές ιστιοφόρο κοστίζει τουλάχιστον 188.000 ευρώ.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda