3 φωτογραφίες »

O οίκος διατηρεί σχέσεις συνεργασίας με την Koenigsegg.

To επόμενο Koenigsegg;

4.357 Επισκέψεις στο άρθρο (23/4/2020)

Το νέο μοντέλο της Koenigsegg ίσως είναι ένα 3θέσιο sportscar με αναλογία ίππων/κιλών κοντά στο 1:1


Η οικογένεια της Koenigsegg πρόσφατα έφτασε τα τρία μέλη μετά την αποκάλυψη της νέας Gemera και ήδη η σουηδική φίρμα ετοιμάζει το επόμενο μοντέλο της, τουλάχιστον σύμφωνα με τον σχεδιαστικό οίκο RAW Design House, o oποίος διατηρεί στενές σχέσεις με την προαναφερθείσα εταιρεία κατασκευής υπερ-αυτοκινήτων.

Στις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε μια πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει ένα Koenigsegg τριθέσιο sportscar από τον σχεδιαστή της φίρμας Sasha Selipanov σε συνεργασία με τον Esa Mustonen και υπό την επίβλεψη του ίδιου του Christian von Koenigsegg.

Σε σχέση με τα μοντέλα της φίρμας, το concept αυτό μοιάζει πραγματικά λιλιπούτειο με τον οίκο να κάνει λόγο πως βασίζεται υποθετικά πάνω σε ανθρακονημάτινο monocoque και ότι εξοπλίζεται με τον 3κύλινδρο Freevalve κινητήρα, που χρησιμοποιεί και η Gemera, τοποθετημένο πίσω ακριβώς από τις θέσεις των επιβατών. Ο οίκος κάνει λόγο πως θα μπορούσε να έχει 700 άλογα, νούμερο υπερ-αρκετό αν λάβει κανείς υπόψη ότι το θεωρητικό βάρος του θα είναι 700 κιλά…

Η εξωτερική του σχεδίαση είναι ελαφρώς διαφορετική απ ο,τι έχουμε συνηθίσει, καθώς οι γραμμές του είναι  πιο κοφτές και δεν έχει τόσο μυώδες αμάξωμα. Η σχεδίασή του είναι αρκετά φουτουριστική, με το μάτι να τραβά επί το πλείστον το πίσω μέρος χάρη στον τρομερό του διαχύτη, στα μοντέρνα φωτιστικά του σώματα και στις δύο απολήξεις της εξάτμισης.
 

ETRANSIT VS ESPRINTER
test center