• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Ivan Venkov έφτιαξε ψηφιακά το «X Concept», αντλώντας έμπνευση από την εμβληματική Jaguar XJ 220.

Σχεδιαστικά μοιάζει σαν τη φυσική εξέλιξη της C-X75, με το πρωτότυπο να είναι αισθητικά αρκετά εξορθολογισμένο και άκρως αεροδυναμικό.

Πίσω υπάρχει μια μπάρα φώτων LED και ένας τεράστιος διαχύτης με τριπλή απόληξη της εξάτμισης. Ο κινητήρας είναι ορατός μέσα από το κάλυμμά, μια λεπτομέρεια που είναι πάντα ευπρόσδεκτη.

To hypercar της Jaguar

Διαβάστηκε από 1981 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/7/2017

Νομίζετε πως η Jaguar έχει θέση στην ελίτ της αυτοκίνησης; Δείτε πώς θα μπορούσε να μοιάζει το μελλοντικό hypercar της βρετανικής φίρμας που θα την έβαζε για τα καλά στο παιχνίδι...

 
Όλες οι εταιρείες κατασκευής εξωτικών οχημάτων σπεύδουν η μία μετά την άλλη να παρουσιάσουν supercars που υιοθετούν την υβριδική τεχνολογία. Μετά το κορυφαίο τρίο των Porsche 918 Spyder, McLaren P1 και Ferrari LaFerrari, εξελίσσουν τις αντίστοιχες προτάσεις τους η Mercedes-Banz (Project One) και Aston Martin (Valkyrie), ενώ και η Lamborghini έχει εκφράσει τις ηλεκτρικές της «ανησυχίες».
   
Τι γίνεται, όμως, με την Jaguar, έχει θέση στην πιο πάνω ελίτ της αυτοκίνησης; Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Ivan Venkov, πάντως, αυτό πιστεύει και για αυτό έφτιαξε ψηφιακά το «X Concept», αντλώντας έμπνευση από την εμβληματική Jaguar XJ 220.
 
Σχεδιαστικά μοιάζει σαν τη φυσική εξέλιξη της C-X75, με το πρωτότυπο να είναι αισθητικά αρκετά εξορθολογισμένο και άκρως αεροδυναμικό. Αρκετά περίεργα στην όψη είναι τα φωτιστικά σώματα, ενώ η γρίλια της μάσκας θυμίζει κάπως BMW. Πίσω υπάρχει μια μπάρα φώτων LED και ένας τεράστιος διαχύτης με τριπλή απόληξη της εξάτμισης. Ο κινητήρας είναι ορατός μέσα από το κάλυμμά, μια λεπτομέρεια που είναι πάντα ευπρόσδεκτη.

Tags: JAGUAR, X CONCEPT