Ας δούμε τα αστέρια που ετοιμάσει η γερμανική μάρκα για το άμεσο μέλλον.

Ας δούμε τα αστέρια που ετοιμάσει η γερμανική μάρκα για το άμεσο μέλλον.

Το μέλλον της Mercedes

25.092 Επισκέψεις στο άρθρο (1/9/2015)

Η μάχη για την πρωτιά στους premium κατασκευαστές εντείνεται και η Mercedes, ετοιμάζει για την επόμενη διετία ένα σχέδιο πλήρους προϊοντικής επίθεσης, με νέα μοντέλα, νέες ονομασίες, αλλά και περισσότερη από κάθε άλλη φορά προηγμένη τεχνολογία, που στόχο έχει φυσικά την πολυπόθητη κορυφή των πωλήσεων.

Η μάχη για την κορυφή στις premium εταιρείες είναι φέτος πιο έντονη από ποτέ! Audi, BMW και Mercedes ερίζουν για το πολυπόθητο στέμμα, με τα στοιχεία να δείχνουν ότι το 2015 η πρωτιά θα κριθεί την τελευταία στιγμή, μετά και τις πωλήσεις του 12ου μήνα του έτους. Πιο συγκεκριμένα, ύστερα και από τη συμπλήρωση των πρώτων 7 μηνών, η BMW προηγείται με 1.079.563 πωλήσεις παγκοσμίως, ακολουθούμενη από την Audi με 1.048.450 πωλήσεις και τη Mercedes με 1.048.178 οχήματα. Η μάχη αναμένεται να ενταθεί το επόμενο διάστημα, με στόχο όχι μόνο την πρωτιά του 2015, αλλά και των επόμενων ετών που ακολουθούν. Και σε ό,τι αφορά στη Mercedes, ετοιμάζεται μια προϊοντική επίθεση για την επόμενη διετία, που θα ενισχύσει τη μάρκα σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες και θα της επιτρέψει να αναρριχηθεί στην κορυφή.
Οι τρεις άξονες της επίθεσηςΗ προϊοντική επίθεση που εξαπολύει η Mercedes θα κινηθεί σε τρεις κύριους άξονες: Νέα μοντέλα σε νέες κατηγορίες, νέες ονομασίες, αλλά και περισσότερη από ποτέ τεχνολογία, με έμφαση και στην αυτόνομη οδήγηση. Στο πρώτο κομμάτι, αναμένουμε να δούμε για πρώτη φορά μια κάμπριο C-Class, ένα μεσαίο κουπέ-crossover (GLC Coupe), αλλά και ύστερα από σχεδόν 45 χρόνια, την επιστροφή της S-Class Cabrio. Στο πεδίο των ονομασιών, η SLK ανανεώνεται και μετονομάζεται σε «SLC», ενώ και η GL λαμβάνει facelift και αλλάζει την ονομασία της σε «GLE». Μαζί τους έρχονται η νέα Mercedes E-Class (και CLS) και η ανανεωμένηC-Class με τις πλέον προηγμένες λύσεις αυτόνομης οδήγησης, οι ανανεωμένες S-Class και SL, αλλά και η ξεχωριστή AMG-GT Roadster για να δώσει το κερασάκι της μοναδικότητας στη γκάμα των γερμανών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD E-TRANSIT
NISSAN