• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το επόμενο Audi S6 συνελήφθη να γυρίζει στην πίστα του Nurburgring.

Η βασική διαφορά είναι η τετραπλή απόληξη της εξάτμισης, ενώ όπως αναμενόταν, το αυτοκίνητο διαθέτει ισχυρότερα φρένα και μεγαλύτερους τροχούς.

Κάτω από το καπό του S6 πιθανότατα θα βρεθεί το 3λιτρο V6 TFSI σύνολο του S5. Λογικά η Audi θα επιλέξει να ανεβάσει την απόδοση του κινητήρα, πάνω από τους 354 ίππους και τα 500 Nm του S5.

To νέο Audi S6 στο Ring

3.674 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/6/2017

Πριν καν δούμε το νέο Audi A6, η γερμανική εταιρεία εξελίσσει το καυτό S6, το οποίο ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε να δοκιμάζεται καμουφλαρισμένο στο Nurburgring.

 
Μπορεί το νέο Audi A6 να μην αναμένεται πριν από το επόμενο έτος, καθώς νωρίτερα θα λανσαριστεί το νέο Α7, αλλά αυτό δε σημαίνει πως οι άνθρωποι της εταιρείας δεν δουλεύουν ήδη πάνω στο μοντέλο. Το αντίθετο, μάλιστα, καθώς ήδη δοκιμάζεται και το S6.
 
Το επόμενο Audi S6, λοιπόν, συνελήφθη να γυρίζει στην πίστα του Nurburgring και από ότι φαίνεται παρόλο το καμουφλάζ, δεν έχει κραυγαλέες διαφορές από το κανονικό Α6, με βάση παλαιότερες θεάσεις του μοντέλου. Η βασική διαφορά είναι η τετραπλή απόληξη της εξάτμισης, ενώ όπως αναμενόταν, το αυτοκίνητο διαθέτει ισχυρότερα φρένα και μεγαλύτερους τροχούς.
   
Κάτω από το καπό του S6 πιθανότατα θα βρεθεί το 3λιτρο V6 TFSI σύνολο του S5. Λογικά η Audi θα επιλέξει να ανεβάσει την απόδοση του κινητήρα, πάνω από τους 354 ίππους και τα 500 Nm του S5. Το παραπάνω θα επιτευχθεί χάρη στην προσθήκη του ηλεκτρικού κομπρέσορα, που έγινε εφικτή μέσω του ηλεκτρικού κυκλώματος των 48 volt που θα δώσει το παρόν στο A6.
 
Το κορυφαίο RS6 λέγεται πως θα ακολουθήσει περίπου ένα χρόνο μετά το λανσάρισμα του Α6 και πιθανολογείται πως θα χρησιμοποιεί τον twin-turbo V6 κινητήρα των 2,9 λίτρων.

Tags: AUDI A6, Audi S6, Ring