• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το νέο Citroen C4 Cactus θα διαθέτει -μεταξύ άλλων- ράγες οροφής, μαλακά πλαστικά προστατευτικά στους προφυλακτήρες μπρος και πίσω, καθώς και στα πλαϊνά τμήματα του αμαξώματος.

Στο εσωτερικό του C4 Cactus ξεχωρίζει η οθόνη αφής με σύστημα infontainment, το τριάκτινο σπορτίφ τιμόνι και τα φινιρίσματα σε μαύρη γυαλιστερή απόχρωση.

Το νέο γαλλικό μικρομεσαίο θα εφοδιάζεται με οικονομικούς κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, για να παραμείνουν χαμηλά τα κόστη χρήσης του, όπως αναφέρει η Citroen.

Το νέο Citroen C4 Cactus στην παραγωγή

8.072 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 5/2/2014

Η Citroen παρουσιάζει στο Σαλόνι της Ινδίας το νέο μικρομεσαίο C4 Cactus -ως μοντέλο παραγωγής- το οποίο χαρακτηρίζεται από τα «ιδιότυπα» πλαστικά προστατευτικά του στο αμάξωμα και τον αστικό του προσανατολισμό.

 
Η γαλλική εταιρεία ανακοίνωσε ότι ξεκινάει η παραγωγή του C4 Cactus, που είχε παρουσιάσει ως πρωτότυπο λίγο καιρό πριν στη Φρανκφούρτη, ενώ το νέο μοντέλο παραγωγής -που ελάχιστα διαφέρει σχεδιαστικά από το concept- κάνει πρεμιέρα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Ινδίας αυτές τις μέρες.

Ειδικότερα, το νέο μικρομεσαίο μοντέλο θα διαθέτει -μεταξύ άλλων- ράγες οροφής, μαλακά πλαστικά προστατευτικά στους προφυλακτήρες μπρος και πίσω, καθώς και στα πλαϊνά τμήματα του αμαξώματος. Επίσης, στους μπροστινούς προφυλακτήρες το εν λόγω μοντέλο θα φέρει έναν τύπο «αερόσακων» για να «αποφεύγονται οι φθορές από τα καρότσια για τα ψώνια», όπως αναφέρεται.

Από την άλλη, στο μινιμαλιστικής αισθητικής εσωτερικό του C4 Cactus ξεχωρίζει η οθόνη αφής με σύστημα infontainment, το τριάκτινο σπορτίφ τιμόνι και τα φινιρίσματα σε μαύρη γυαλιστερή απόχρωση.

Τέλος, μηχανικά η Citroen δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι, όμως δήλωσε ότι το νέο μοντέλο θα εφοδιάζεται «με οικονομικούς κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, για να παραμείνουν χαμηλά τα κόστη χρήσης του».