2 φωτογραφίες »

Με έμπνευσή από το Engelberg Tourer Concept.

Το νέο Mitsubishi Outlander;

9.412 Επισκέψεις στο άρθρο (23/2/2020)

Πολύ κοντά στο μοντέλο παραγωγής λέγεται πως είναι το ψηφιακό αυτό σχέδιο για το ιαπωνικό SUV. Πώς σας φαίνεται;

Mε όλες τις τελευταίες πληροφορίες από το στρατόπεδο της Mitsubishi και τις κατασκοπευτικές εικόνες να συνηγορούν πως η ιαπωνική φίρμα βρίσκεται κοντά στο να παρουσιάσει το νέας γενιάς Outlander, το ρωσικό site kolesa.ru έδωσε στο φως την δική του πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το crossover.

To νέο Outlander θα υιοθετήσει σίγουρα πολλά στοιχεία από αυτά που έφερε το Engelberg Tourer Concept, ωστόσο, όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, η έκδοση παραγωγής θα έχει πιο συμβατική σχεδίαση. Στην ψηφιακή πρόταση αυτή, το σκληροτράχηλο SUV υιοθετεί μια νέας σχεδίασης γρίλια με πολύ χρώμιο, φωτιστικά σώματα που χωρίζονται μεταξύ τους, καθρέπτες που έχουν την βάση τους στις πόρτες ενώ, στο πίσω μέρος, τα πλατιά φώτα και η μεγάλη αεροτομή στην οροφή προσδίδουν κύρος και σπορ χαρακτήρα στο μοντέλο.

Κάποιες αναφορές κάνουν λόγο πως το νέο Outlander θα βασιστεί στην πλατφόρμα που χρησιμοποιεί η Nissan για το X-Trail, ωστόσο τίποτα δεν έχει επισημοποιηθεί μέχρι αυτή την ώρα. Εν πολλοίς είναι άγνωστο αν θα μοιραστούν τα ίδια μηχανικά σύνολα, μια plug-in υβριδική έκδοση πάντως είναι μέσα στα πλάνα της Mitsubishi.

To νέο Outlander θα αποκαλυφθεί μέσα στο 2020 και θα λανσαριστεί το 2021.

PEUGEOT NEW EVANS
4green