• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

H εξωτερική εμφάνισή του Kuga Vignale έχει τονιστεί με ενθέσεις χρωμίου, με την εξάγωνη γρίλια της μάσκας να κερδίζει τις εντυπώσεις

Το τελευταίο στάδιο γυαλίσματος του χρώματος έχει γίνει στο χέρι από το εξειδικευμένο προσωπικό της Ford στο Vignale Center της Ισπανίας

H πολυτέλεια είναι παρούσα και στο εσωτερικό, όπου κυριαρχεί το δέρμα στα καθίσματα, στις πόρτες και στο ταμπλό

Το πολυτελές Ford Kuga

5.407 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/6/2016

H Ford αποκάλυψε το Kuga Vignale, το οποίο προστέθηκε στην οικογένεια των πολυτελών μοντέλων της μετά το Mondeo, το S-Max και το Edge.

 
Το Kuga Vignale αποτελεί την πολυτελή έκδοση του SUV της Ford και φυσικά έχει υποστεί αρκετές αναβαθμίσεις για να ξεχωρίζει από τη υπόλοιπα γκάμα του Kuga. Αρχικά η φίρμα επέλεξε για το αμάξωμα, αποκλειστικά για αυτή την έκδοση χρώμα περλέ Milano Grigio. Επιπλέον η εξωτερική εμφάνισή του έχει τονιστεί με ενθέσεις χρωμίου στα νεύρα των θυρών, στο τελείωμα του χώρου αποσκευών και στους αεραγωγούς των φτερών. Παράλληλα διαθέτει χρωμιωμένο μπροστά αεραγωγό, πίσω ποδιά και ράγες οροφής. Τέλος στο μπροστά μέρος αναμφίβολα τις εντυπώσεις κερδίζει η εξάγωνη γρίλια.

Περνώντας στο εσωτερικό του Kuga, οι εκφάνσεις πολυτέλειας συνεχίζονται με τα καπιτονέ δερμάτινα καθίσματα να ξεχωρίζουν, καθώς επίσης και τις ενθέσεις δέρματος στις πόρτες και το ταμπλό, με ανοιχτόχρωμες ραφές για να προκαλούν αντίθεση. 

Μάλιστα σύμφωνα με τη Ford, το τελευταίο στάδιο γυαλίσματος του χρώματος έχει γίνει στο χέρι από το εξειδικευμένο προσωπικό της Ford στο Vignale Center της Ισπανίας, το οποίο περιλαμβάνει ενδελεχή έλεγχο για να διασφαλιστεί πως η βαφή είναι άψογη. Οι τεχνίτες της Ford θα ξοδέψουν πάνω από δύο ώρες για το χειρωνακτικό γυάλισμα του Kuga, καθώς επίσης και για τον έλεγχο των ραφών του εσωτερικού μέρους.

Όσον αφορά στην γκάμα των κινητήρων, το Kuga Vignale είναι διαθέσιμο με 2 σύνολα βενζίνης και δύο πετρελαίου. Στα πρώτα θα εφοδιάζεται με τον κινητήρα EcoBoost 1,5 λτ. απόδοσης 150 και 182 ίππων. Στην πρώτη περίπτωση ο κινητήρας θα συνεργάζεται με εξάρι χειροκίνητο κιβώτιο και στη δεύτερη με 6τάχυτο αυτόματο και τετρακίνηση. Στα diesel σύνολα θα συναντήσουμε τον 2λιτρο TDCi κινητήρα απόδοσης 150 ή 180 ίππων, εκ νέου με 6άρι μηχανικό και αυτόματο κιβώτιο αντίστοιχα, ενώ η τετρακίνηση είναι διαθέσιμη και στις δύο περιπτώσεις.