Το τελευταίο teaser της νέας Ford Mustang

Το τελευταίο teaser της νέας Ford Mustang

1.638 Επισκέψεις στο άρθρο (14/9/2022)

Το τελευταίο teaser της νέας Mustang, λίγες ώρες πριν την αποκάλυψη του μοντέλου έδωσε στη δημοσιότητα η Ford!

Έφτασε η ώρα

Σε λίγες ώρες η νέα Ford Mustang θα έχει επίσημα αποκαλυφθεί. Η νέα γενιά του «pony» είναι προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 14 Σεπτέμβρη, δηλαδή τις πρώτες πρωινές ώρες της 15ης Σεπτέμβρη για την Ελλάδα. Λίγο πριν το παγκόσμιο ντεμπούτο η εταιρεία συνεχίζει να δημοσιεύει teaser βίντεο, προκειμένου να αυξήσει ακόμα περισσότερο την αγωνία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ο Jimmy Fallon είδε τη νέα Mustang

Αυτή τη φορά, το teaser προέρχεται από τον επίσημο λογαριασμό της Ford Mustang στο Twitter. Πρόκειται για ένα σύντομο βίντεο 47 δευτερολέπτων που δείχνει τον γνωστό Αμερικανό τηλεπαρουσιαστή, Jimmy Fallon να έχει την πρώτη του επαφή με το αυτοκίνητο. Μαζί του είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ford, Jim Farley, αν και δυστυχώς για όλους εμάς, οι λεπτομέρειες των σχεδιαστικών χαρακτηριστικών της Mustang είναι «πιξελιασμένες». Όπως και να έχει η αναμονή δε θα διαρκέσει πολύ αφού σε λίγες ώρες θα ξέρουμε τα πάντα.

Με V8 μοτέρ, χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο

Μέχρι τότε να θυμίσουμε πως η νέα Mustang αναμένεται να χρησιμοποιεί μια αναβαθμισμένη έκδοση της αρχιτεκτονικής του τρέχοντος μοντέλου και έναν V8 5λιτρο κινητήρα με ισχύ κοντά στους 500 ίππους. Μάλιστα, σε προηγούμενα teaser βίντεο είχαμε τη δυνατότητα να ακούσουμε τον κολασμένο ήχο από το εν λόγω μοτέρ. Παράλληλα γνωρίζουμε πως σε συνδυασμό με τον V8 κινητήρα θα είναι ένα μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων, ενώ θα διατίθεται και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Συνέχεια του άρθρου >>>
BRIDGESTONE TURANZA 6
moto