Το υπάρχον Fiat Panda ανανεώνεται και συνεχίζει!
2 Φωτογραφίες »

Το υπάρχον Fiat Panda ανανεώνεται και συνεχίζει!

2.727 Επισκέψεις στο άρθρο (7/2/2024)

- Συνεχίζει και τα επόμενα χρόνια το υπάρχον Panda.
- Πιθανότατα με ψηφιακό πίνακα οργάνων και περισσότερες τεχνολογίες.
- Θα πωλείται μαζί με το μοντέλο της 4ης γενιάς.

Συνεχίζει και τα επόμενα χρόνια το υπάρχον Panda

Μπορεί η νέα γενιά του Fiat Panda να αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της μέσα στο 2024, ωστόσο όπως φαίνεται νωρίτερα θα έχουμε δει την ανανεωμένη εκδοχή του τρέχοντος μοντέλου, που θα συνεχίσει να προφέρεται για κάποια ακόμα χρόνια. Μάλιστα, εικόνες που διέρρευσαν έχουν αποτυπώσει ένα δοκιμαστικό πρωτότυπο, το οποίο εντοπίστηκε σε πάρκινγκ, αποκαλύπτοντας κάποιες από τις αλλαγές που έχουν υπάρξει σε σχέση με το σημερινό μοντέλο.

Πιθανότατα με ψηφιακό πίνακα οργάνων και περισσότερες τεχνολογίες

Εξωτερικά, το ανανεωμένο Fiat Panda δεν φαίνεται πως θα υιοθετήσει αλλαγές στη σχεδίαση. Δεν αποκλείεται ωστόσο κάποιες από αυτές να έχουν λάβει χώρα στο μπροστινό μέρος, που δεν αποτυπώθηκε στις εικόνες που ανέβηκαν για πρώτη φορά από τον χρήστη  au_tospotter στο Instagram. Εκεί που περιμένουμε αλλαγές είναι στην καμπίνα. Όπως φαίνεται το ανανεωμένο Fiat Panda θα αποκτήσει ψηφιακό πίνακα οργάνων, αλλά και διαφορετική σχεδίαση στο ταμπλό. Από κει και πέρα πιθανότατα θα υπάρξουν και περισσότερες τεχνολογίες, αφού για να συνεχίσει την πορεία της η τρέχουσα, 3η γενιά του Panda, θα πρέπει οπωσδήποτε από τον Ιούλιου του 2024 και μετά να είναι σύμφωνη με τους κανονισμούς GSR2, κάτι που καθιστά τον εκσυγχρονισμό του μοντέλου, μονόδρομο.  

Θα πωλείται μαζί με το μοντέλο της 4ης γενιάς

Η φημολογία που έχει κυκλοφορήσει αναφέρει πως η Fiat αναμένεται να αποκαλύψει το ανανεωμένο Panda, τις προσεχείς εβδομάδες και πιθανότατα θα το έχει διαθέσιμο στις αγορές έως το 2026. Ως εκ τούτου, το σενάριο που κάνει λόγο ότι η ιταλική μάρκα θα πουλάει μαζί το καινούργιο μοντέλο της 4ης γενιάς, παράλληλα με το αναβαθμισμένο/ανανεωμένο μοντέλο της 3ης γενιάς, ίσως επιβεβαιωθεί και στην πράξη. Ίδωμεν!  

TI LINGLONG AGORAZO
KIA