3 φωτογραφίες »

Ford Fiesta: Με φωνητικές εντολές και τρισδιάστατο Navi

113.489 Επισκέψεις στο άρθρο

Tο τρίτης γενιάς σύστημα infotainment SYNC 3 της Ford κερδίζει τον χρήστη με την λειτουργία του και τον απλό τρόπο χειρισμού του, που δε θα του πάρει παρά λίγα λεπτά για να εξοικειωθεί μαζί του, παρά το γεγονός πως μέσα από το infotainment μπορείτε να επιτελέσετε μια σειρά από λειτουργίες τoυ οχήματος.

Η εύστοχα τοποθετημένη οθόνη αφής 8 ιντσών, ξεχωρίζει για την ευκρίνειά της, την εξαιρετική απόκριση και τους πολλαπλούς χειρισμούς με το χέρι, κάνει «σάρωση» και «τσίμπημα» ή «τέντωμα» για ζουμ, όπως θα κάνατε σε ένα tablet ή ένα smartphone, ενώ παράλληλα ακολουθήστε τη διαδρομή σας στο σύστημα πλοήγησης με τα εντυπωσιακά τρισδιάστατα γραφικά.

Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του ωστόσο, είναι πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τη φωνή σας για τον έλεγχο ορισμένων λειτουργιών, ενώ παράλληλα, το σύστημα έχει τη δυνατότητα να κατεβάζει αυτόματα ενημερώσεις μέσω wifi. Τέλος η σύζευξη με το smartphone σας γίνεται μέσω των αντίστοιχων εφαρμογών και αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το SYNC 3 και ως hot spot. 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

SPRING SEAT
NISSAN