Toyota Landscape: Ένα Crown Crossover με Off-Road δυνατότητες

5.385 Επισκέψεις στο άρθρο (7/4/2024)
Toyota Landscape: Ένα Crown Crossover με Off-Road δυνατότητες
9 Φωτογραφίες »

- Αποτελεί μια νέα ειδική έκδοση για την ιαπωνική αγορά και απευθύνεται σε όσους αγαπούν την ύπαιθρο
- Εξοπλισμένο με ζάντες 18 ιντσών, ελαστικά παντός εδάφους και δυνατότητα ρυμούλκησης έως 1.653 κιλά
- Φέρει χακί απόχρωση αμαξώματος με μαύρη διακόσμηση στο εσωτερικό
- Διατίθεται ως τετρακίνητο υβριδικό και κοστίζει 41.800 ευρώ

Αποτελεί μια νέα ειδική έκδοση για την ιαπωνική αγορά και απευθύνεται σε όσους αγαπούν την ύπαιθρο

Το Toyota Landscape αποτελεί μια νέα ειδική έκδοση για την ιαπωνική αγορά και θα πωλείται ως ένα Crown Crossover μοντέλο. Το Landscape απευθύνεται κυρίως σε ανθρώπους που αγαπούν την ύπαιθρο, καθώς η εκτός δρόμου παραλλαγή του Crown έχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά μία ίντσα έτσι ώστε να αντιμετωπίζει καλύτερα τα πιο δύσβατα εδάφη.

Εξοπλισμένο με ζάντες 18 ιντσών, ελαστικά παντός εδάφους και δυνατότητα ρυμούλκησης έως 1.653 κιλά

Η Toyota εξοπλίζει το Crown Crossover Landscape με δίχρωμες ζάντες 18 ιντσών και ελαστικά παντός εδάφους 245/60 R18, ενώ στο πίσω μέρος των ελαστικών θα υπάρχουν και λασπωτήρες με κόκκινη απόχρωση. Μια ακόμη αλλαγή εντοπίζεται στο πίσω μέρος του αμαξώματος, όπου υπάρχει ένας κοτσαδόρος ρυμούλκησης για τη μεταφορά έως και 1.653 κιλών. Τέλος, για μεγαλύτερη πρακτικότητα μπορεί κάποιος να τοποθετήσει προαιρετικά και σχάρα οροφής μέσω της αντιπροσωπείας της Toyota.

Φέρει χακί απόχρωση αμαξώματος με μαύρη διακόσμηση στο εσωτερικό

Το Landscape έρχεται σε χακί απόχρωση Urban Khaki με μαύρες λεπτομέρειες και αποκτά έναν πίσω προβολέα ομίχλης τοποθετημένο δίπλα στην πινακίδα κυκλοφορίας. Επιπλέον, η ογκώδη επένδυση γύρω από τους θόλους των τροχών έχει ματ φινίρισμα και η μάρκα ισχυρίζεται πως είναι βαμμένη στο χέρι. Όσον αφορά το εσωτερικό, η Toyota δίνει στο Crown Crossover Landscape μαύρη διακόσμηση με χρυσές πινελιές, ενώ το ταμπλό φέρει μια χάραξη του ονόματος του μοντέλου στην πλευρά του συνοδηγού.

Διατίθεται ως τετρακίνητο υβριδικό και κοστίζει 41.800 ευρώ

Το Crown Crossover Landscape είναι ένα από τα τέσσερα αυτοκίνητα με την επωνυμία Crown που λανσάρονται στην Ιαπωνική αγορά, μαζί με το μικρότερο crossover Crown Sport, το μεγαλύτερο Crown Estate (το οποίο στην πραγματικότητα είναι ένα SUV που έρχεται στις ΗΠΑ ως Crown Signia) και το παραδοσιακό Crown sedan. Το υπερυψωμένο σεντάν είναι διαθέσιμο αποκλειστικά ως τετρακίνητο με υβριδικό σύστημα κίνησης και κοστίζει περίπου 41.800 ευρώ στο αντίστοιχο ποσό στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
moto