3 φωτογραφίες »

Υπηρεσιακό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή στη Βουλή

2.627 Επισκέψεις στο άρθρο (12/3/2021)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα μεταξύ ενός υπηρεσιακού αυτοκινήτου και μιας μοτοσυκλέτας συνέβη σήμερα το μεσημέρι έξω από την Βουλή. Δείτε τις εικόνες.

Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα γύρω στις 12 το μεσημέρι έξω ακριβώς από την Βουλή των Ελλήνων, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα υπηρεσιακό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα, τη στιγμή που επιχείρησε να βγει στη Βασιλίσσης Σοφίας από την πύλη της Βουλής, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός της.

Ευτυχώς, ο οδηγός της μοτοσυκλέτας φορούσε κράνος. Το ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο μετά από λίγη ώρα και τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Ο οδηγός, παρά την σφοδρή σύγκρουση, είχε τις αισθήσεις του.

Update: Δυστυχώς, ο οδηγός της μοτοσικλέτας είναι εγκεφαλικά νεκρός και η οικογένεια του πήρε την απόφαση να δωρίσει τα οργανά του. Αλγεινή εντύπωση προκαλεί το video που ήρθε στο φως και δείχνει αστυνομικό να επιτίθεται φραστικά σε έναν άλλο οδηγό μηχανής που είδε το περιστατικό και τόνιζε πως ο μοτοσικλετιστής πέρασε με πράσινο και δεν έφταιγε για την σύγκρουση.

Από την πλευρά της, η Ελληνική Αστυνομία σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021 και ώρα 12.25, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος της εισόδου της Βουλής, υπηρεσιακό όχημα της Γενικής Διεύθυνσης Προστασίας Επισήμων και Ευπαθών Στόχων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με Ι.Χ. δίκυκλη μοτοσυκλέτα, με αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του οδηγού της.

Η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών, που διενεργεί την προανάκριση, προέβη στις προβλεπόμενες προανακριτικές ενέργειες (παραγγελία για πραγματογνωμοσύνη, αιμοληψία, λήψη καταθέσεων, αυτοψία του χώρου, σχεδιάγραμμα κ.ο.κ.).

Επίσης, ενημερώθηκε ο κ. Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών στον οποίο μετά το πέρας της προανάκρισης θα διαβιβαστεί η σχετική δικογραφία.

Σημειώνεται ότι ο εμπλεκόμενος αστυνομικός, με απόφαση της Υπηρεσίας του, τέθηκε προσωρινά εκτός υπηρεσίας οδηγού, ενώ παράλληλα έχει διαταχθεί διοικητική έρευνα».

MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO