Με 2.470 ευρώ για 5 ημέρες μπορεί κανείς να νιώσει την άνεση, την πολυτέλεια και το κύρος μιας Mercedes-Benz S-Class.

Με 843 ευρώ μπορεί κανείς να νιώσει τις εκρηκτικές επιδόσεις και τον ιδιαίτερο οδηγικό χαρακτήρα της A45 AMG με την τετρακίνηση και τα 381 άλογα.

Και κουπέ SUV περιλαμβάνει ο στόλος της StarRent, της υπηρεσίας ενοικιάσεως μοντέλων Mercedes και smart από την Mercedes-Benz Hellas AE.

Πανέμορφη η C-Class Cabriolet, που τραβάει τα βλέμματα στο πέρασμά της.

StarRent για Mercedes και smart

51.239 Επισκέψεις στο άρθρο

Είτε πρόκειται για ένα ευέλικτο αυτοκίνητο πόλης, είτε για ένα ευρύχωρο πολυτελές SUV, είτε ακόμα για ένα σπορ μοντέλο με εκρηκτικές επιδόσεις, η StarRent προσφέρει προς ενοικίαση την πιο ολοκληρωμένη γκάμα μοντέλων Mercedes-Benz και smart, ώστε να ανταποκρίνεται άψογα στις ανάγκες και τις επιθυμίες του καθενός! Πολύ απλά και μέσα από την ιστοσελίδα www.starrent.gr, ο πελάτης επιλέγει το Mercedes ή smart που επιθυμεί, καθώς και την ημερομηνία φυσικά με την ηλεκτρονική πλατφόρμα να βγάζει αυτόματα το κόστος! 

Υπάρχουν διαθέσιμα πάνω από 300 αυτοκίνητα, όλα σε άριστη κατάσταση, με τη γκάμα να περιλαμβάνει από αυτοκίνητα πόλης, cabrio, λιμουζίνες ακόμη και θωρακισμένα! Οι τιμές ξεκινούν από 238 ευρώ για 5ημερη ενοικίαση smart fortwo, 322 ευρώ για smart BRABUS, 843 ευρώ για Mercedes A45 AMG και φτάνουν στα 2.470 ευρώ για την S-Class. Στο στόλο της StarRent θα βρει κανείς ακόμα, smart fortwo cabrio, smart forfour A-Class, CLA, B-Class, CLA Shooting Brake, C-Class, E-Class, C-Class  Coupe, CLS Coupe, C-Class Cabrio, SLC Roadster, GLC, GLC Coupe, GLE, GLE Coupe, GLA 45AMG 4MATIC, GLC43 AMG 4MATIC Coupe, GLE43 AMG 4MATIC Coupe.

Η StarRent προσφέρει προς ενοικίαση την πιο ολοκληρωμένη γκάμα μοντέλων Mercedes-Benz και smart.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

NEO TRAFIC
skoda