Μοντέρνος σχεδιασμός και premium ύφος στην καμπίνα του νέου 2008. H ποιότητα των υλικών είναι πολύ προσεγμένη όπως και το φινίρισμα και οι ποικιλία σε υφές που έχουν επιλεχθεί.

Η βασική έκδοση εξοπλισμού διαθέτει όμορφο αναλογικό πίνακα οργάνων.

Δυνατό σε εργονομία και τεχνολογία το νέο 2008.

Εύχρηστοι και κομψοί οι διακόπτες-πιάνο στην κονσόλα.

Θετικός σε αίσθηση ο επιλογέας του κιβωτίου.

Εσωτερικό: Όπως το 208 και ακόμα καλύτερο

129.643 Επισκέψεις στο άρθρο (29/1/2020)

Στο εσωτερικό του 2008 όλη η διαρρύθμιση του ταμπλό προέρχεται αυτούσια από το 208. Ακόμη και χωρίς το τρισδιάστατο εφέ του «καλού» πίνακα οργάνων, μιας και το μοντέλο της δοκιμής είχε τον αναλογικό, η εικόνα είναι εντυπωσιακή και κυρίως άκρως ποιοτική με φροντισμένο, μαλακό υλικό, τόσο στο μεγάλο πάνω τμήμα του ταμπλό όσο και στο μεσαίο, το οποίο έχει τέτοιο φινίρισμα που δίνει την αίσθηση ανθρακονήματος.

Οδηγός κάθεται υψηλότερα σε σχέση με το 208 με αποτέλεσμα όχι μόνο την πιο πανοραμική θέση, αλλά και την μη… καρατόμηση μέρους του πίνακα πίνακα οργάνων (με το δεξιά τοποθετημένο στροφόμετρο να ανεβάζει τη βελόνα από δεξιά προς τα αριστερά) από το χαρακτηριστικά μικρό τιμόνι.

Δίπλα στον πίνακα οργάνων είναι η κομψή και με κλίση προς τον οδηγό οθόνη του infotainment και από κάτω μια σειρά από διακόπτες πιάνο. Στις εκδόσεις με το «καλό» infotainment πάνω από τους πιάνο-διακόπτες υπάρχει και μια σειρά με διακόπτες αφής οι οποίοι αποτελούν και συντομεύσεις για τα βασικές λειτουργίες (ήχο, πλοήγηση, τηλέφωνο κλπ.).

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Mercedes
test center