Σε απέραντο πάρκινγκ έχει μετατραπεί αυτή την ώρα η Λεωφόρος Κηφισού, με τις ουρές των οχημάτων να αγγίζουν τα 13 χιλιόμετρα. Η ταλαιπωρία για τους οδηγούς είναι μεγάλη, καθώς η κίνηση διεξάγεται με ρυθμούς σημειωτόν στο ρεύμα ανόδου, από το ύψος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) μέχρι και τη Νέα Φιλαδέλφεια. Η αιτία της κυκλοφοριακής ασφυξίας εντοπίζεται σε δύο διαδοχικά τροχαία ατυχήματα που σημειώθηκαν στο ύψος των Τριών Γεφυρών και στη Νέα Φιλαδέλφεια, εγκλωβίζοντας πολλους οδηγούς που κινούνται αυτή την ώρα στον οδικό άξονα.
Προβλήματα και στους γύρω δρόμους
Όπως φαίνεται και στους χάρτες κυκλοφορίας, το μεγαλύτερο τμήμα της διαδρομής είναι «βαμμένο» με βαθύ κόκκινο χρώμα, ενδεικτικό των πολύ χαμηλών ταχυτήτων. Προβλήματα παρατηρούνται και στους γύρω κάθετους δρόμους, καθώς πολλοί οδηγοί επιχειρούν να βρουν εναλλακτικές διαδρομές, επιβαρύνοντας το τοπικό δίκτυο.
Η ταλαιπωρία για τους οδηγούς είναι μεγάλη, καθώς η κίνηση διεξάγεται με ρυθμούς σημειωτόν στο ρεύμα ανόδου, από το ύψος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) μέχρι και τη Νέα Φιλαδέλφεια.
Οι οδηγοί καλό είναι να αποφύγουν την άνοδο του Κηφισού αυτή την ώρα.
Η Τροχαία βρίσκεται στα σημεία των ατυχημάτων για την απομάκρυνση των εμπλεκόμενων οχημάτων, ωστόσο η εξομάλυνση της κατάστασης αναμένεται να καθυστερήσει σημαντικά λόγω του τεράστιου όγκου των αυτοκινήτων που έχουν συσσωρευτεί. Συνίσταται στους οδηγούς αν είναι εφικτό, να αποφύγουν εντελώς τη χρήση του Κηφισού για την επόμενη ώρα, επιλέγοντας εναλλακτικές αρτηρίες.