Δημοφιλεις Μαρκες

Mercedes

Mercedes-Benz
Διαβάστε για το πιο αεροδυναμικό αυτοκίνητο στον κόσμο (EQS), τα δύο οικογενειακά SUV με την κορυφαία αυτονομία (EQA, EQB), αλλά και τους πρωταγωνιστές στις κατηγορίες τους A-Class, GLA και C-Class που βγαίνουν και σε plug-in εκδόσεις. περισσότερα »

Toyota

Toyota
Είναι η μάρκα με τις περισσότερες πωλήσεις στην ελληνική αγορά. Δίπλα στο γνωστό Yaris προστίθεται το Yaris Cross, ένα από τα λίγα crossover πόλης που θα είναι υβριδικά, και ένα από τα λίγα που έρχονται και με τετρακίνηση (4x4). περισσότερα »

Ford

Ford
Διαβάστε για το e-SUV με την μεγαλύτερη μπαταρία και κορυφαία αυτονομία (Mustang Mach-E), το best seller crossover Puma, και τα νέα mild-hybrid Fiesta και Focus. Στα plug-in το Kuga ξεχωρίζει με την fun to drive συμπεριφορά κάθε Ford. περισσότερα »

Hyundai

Hyundai
Πληθώρα νέων μοντέλων από την Hyundai. Νέα Bayon, i20 και Tucson, ανανεώσεις-facelift των i30 και Kona και ένα νέο ηλεκτρικό μοντέλο (Ioniq5) που θέτει νέα δεδομένα στη φόρτιση αφού φορτίζει σε… 18 λεπτά! Λογικό όλα τα μοντέλα της να βρίσκονται στο top 10 των πωλήσεων. περισσότερα »

Peugeot

Peugeot
Τα 2008 και 3008 ανανεώθηκαν και έγιναν καλύτερα, στη γκάμα της Peugeot υπάρχουν 2 best seller ηλεκτρικά μοντέλα (e208, e2008), ενώ η πιο φρέσκια άφιξη είναι το νέο 308 που όπως και τα προηγούμενα έχει premium προσανατολισμό. περισσότερα »

Citroen

Citroen
Μία μάρκα είναι συνώνυμο της άνεσης και αυτή είναι η Citroen. Κλικάροντας θα διαβάσετε πως τα καταφέρνει καθώς όλες τις πληροφορίες για το ανανεωμένο C3 Aircross και το νέο C4 που συνδυάζει 3 αμαξώματα και βγαίνει και ως ηλεκτρικό. περισσότερα »

Nissan

Nissan
Φέτος η Nissan βελτίωσε τους κινητήρες σε όλα τα μοντέλα της όμως η είδηση είναι το εντελώς νέο Qashqai. Ο βασιλιάς και best seller των SUV έρχεται με premium χαρακτήρα και πολυτέλεια, υβριδικό και νέες τεχνολογίες. Διαβάστε test και συγκριτικά. περισσότερα »

Volkswagen

Volkswagen
Τη νέα, 8η γενιά του Golf παρουσίασε η VW, και ταυτόχρονα τον μελλοντικό αντικαταστάτη του, το ID.3. H SUV εκδοχή ονομάζεται ID.4 και έχει αυτονομία έως 520 χλμ.. Μικρή η ανανέωση του Polo, συνεχίζουν ψηλά στις πωλήσεις τα SUV T-Roc και T-Cross. περισσότερα »

Renault

Renault
To νέο sexy Renault Arkana κάνει αίσθηση στο μάτι και είναι και value for money. Ανανεωμένους κινητήρες έχουν τα Clio και Captur που βγαίνουν σε υβριδικές, plug-in εκδόσεις. Διαβάστε την δοκιμή τους και συγκριτικά test. περισσότερα »

Seat

Seat
Μικρή ανανέωση για τα SEAT Ibiza και Arona, νέα γενιά για το Leon που πλέον βγαίνει σε plug-in έκδοση έχοντας χαμηλή τιμή. Παράλληλα, η SEAT είναι από τις λίγες μάρκες που προσφέρουν εκδόσεις CNG (φυσικό αέριο) για πολλά μοντέλα τους. περισσότερα »

Skoda

Skoda
Η Skoda έκανε ανανέωση τεχνολογικών συστημάτων και εμφάνισης στα 3 crossover-SUV της (Kamiq, Karoq, Kodiaq) και παρουσίασε το αμιγώς ηλεκτρικό Enyaq. Το ευρύχωρο αυτό ηλεκτρικό είναι premium στο εσωτερικό και με καλή τιμή. περισσότερα »

Honda

Honda
Το όραμα των Ιαπώνων για εξηλεκτρισμό των μοντέλων τους γίνεται πράξη, από το αμιγώς ηλεκτρικό μίνι Honda e, στα υβριδικά-ηλεκτρικά Jazz και CR-V με το προηγμένο σύστημα τεχνολογίας e:HEV. Διαβάστε πως λειτουργούν και τι ξεχωριστό έχουν περισσότερα »