3η Ελληνική Έκθεση Αυτοκινήτου του AutoΤρίτη
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

3η Ελληνική Έκθεση Αυτοκινήτου του AutoΤρίτη

450.959 Επισκέψεις στο άρθρο

Νέα, τρίτη ψηφιακή Έκθεση Αυτοκινήτου από το autotriti.gr με όλα τα νέα μοντέλα του 2021. Πόσο κοστίζουν, τι κινητήρες έχουν, πόσο «καίνε»; Αυτά και πολλές ακόμα πληροφορίες από δοκιμές, μετρήσεις και θέματα για κάθε μοντέλο, που θα βρείτε μόνο στο AutoΤρίτη.

Έκθεση online για τα αυτοκίνητα την Ελλάδα

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μετά την τεράστια επιτυχία των δύο προηγούμενων digital Εκθέσεων Αυτοκινήτου, που συγκέντρωσαν περισσότερες από 4.500.000 επισκέψεις online, ήρθε η ώρα για την  3η digital Μεγάλη Ελληνική Έκθεση Αυτοκινήτου του autotriti.gr στην Ελλάδα!

Με το ενδιαφέρον των αναγνωστών για αγορά καινούργιου αυτοκινήτου να έχει εκτοξευθεί, εδώ θα βρείτε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα νέα & τα Best Sellers μοντέλα (συμβατικά και ηλεκτροκίνητα) της ελληνικής αγοράς. Δείτε σε πάνω από 10 τομείς:
  • όλα τα ΝΕΑ μοντέλα του 2021
  • τα αυτοκίνητα που ανανεώθηκαν (facelift)
  • Ολα τα μοντέλα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα
  • ανά κατηγορία τα μίνι, μικρά, μικρά SUV, μικρομεσαία, οικογενειακά SUV ή
  • ανά καύσιμο τα Plug-in υβριδικά, ηλεκτρικά και CNG (φυσικό αέριο) - LPG (υγραέριο)
Με ένα κλίκ βρείτε δεκάδες σημαντικά μοντέλα, τιμές ανά έκδοση, εξοπλισμούς, δοκιμές,  άρθρα, και τις μετρήσεις του AutoΤρίτη Test center για κάθε μοντέλο. Μοντέλα που πάτησαν τις ρόδες τους στην ελληνική άσφαλτο τις τελευταίες εβδομάδες, best sellers που βάζουν γκολ από τα αποδυτήρια όπως το νέο Toyota Yaris Cross με πάνω από 1.600 προπαραγγελίες, ή μοντέλα που σου ανεβάζουν την αδρεναλίνη και τα ονειρεύεσαι, όπως τη Ford Mustang Mach-E και το Hyundai i20 N.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

FORD E-TRANSIT
NISSAN