διαθεσιμα αρθρα για VOLKSWAGEN PASSAT

Αποκλειστικό: Νέο VW Passat

Αποκλειστικό: Νέο VW Passat

Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021

Πολύ σκληρό για να «πεθάνει»: Φήμες για «τίτλους τέλους» του ως sedan υπήρξαν αρκετές, αλλά το Passat δεν είπε την τελευταία του λέξη. Το θρυλικό VW ετοιμάζεται για την 9η γενιά του, αποκλειστικά σε station wagon έκδοση, αποκτώντας και ηλεκτρικό «αδερφάκι» το Aero B.

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα από τις ηλεκτρονικά επεξεργασμένες κατασκοπευτικές μας εικόνες, το μπροστινό μέρος του VW Passat θα αποκτήσει σαφώς πιο δυναμική εικόνα.

Έρχεται νέο VW Passat

Κυριακή, 9 Απριλίου 2017     17 σχόλια

Η σύγχρονη γενιά του VW Passat θα δεχθεί μια γενναία ανανέωση τον επόμενο χρόνο με σκοπό να αμβλύνει την κριτική για την συγκρατημένη σχεδίαση του μέσα-έξω, ενώ ακολουθώντας τον ανταγωνισμό είναι πιθανό για πρώτη φορά στην ιστορία του να έχει και κινητήρα 1.000 κυβικών!

Θέτουμε αντιμέτωπα σε μια σύντομη σύγκριση τα VW Passat και VW Tiguan. Ποιο κερδίσει την οικογενειακή «βεντέτα»;

VW Tiguan VS Passat

Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017     5 σχόλια

Κάθε «οικογένεια», όσο αρμονική και να δείχνει προς τα έξω δεν παύει να έχει κάποιας μορφής κόντρα στο εσωτερικό της. Στην περίπτωση της VW, το Tiguan με το Passat συνθέτουν ένα τέτοιο ζευγάρι «συγγενών» με αρκετά αντικρουόμενα συμφέροντα.

Μερικές φορές, αυτό που μετράει περισσότερο στην επιλογή μας δεν είναι η εμφάνιση, οι επιδόσεις ή κάτι άλλο αλλά οι χώροι.

Renault Clio vs Honda Civic vs VW Passat

Κυριακή, 21 Αυγούστου 2016     7 σχόλια

Μπορεί τα στέισον να είναι λίγο παραγκωνισμένα στην ελληνική αγοραστική νοοτροπία, αλλά παραδεχτείτε το… Αποτελούν το ιδανικό όχημα για τους οικογενειάρχες! Παρακάτω θα βρείτε τρεις διαφορετικές προτάσεις για όσους έχουν 1, 2 ή και περισσότερα παιδιά!