Ποιά έκδοση του Nissan Qashqai να επιλέξω;

57.824 Επισκέψεις στο άρθρο (9/10/2019)

Με ιδιαίτερα πλούσια γκάμα και πολλές επιλογές, η αγορά του δημοφιλέστερου SUV της ελληνικής αγοράς είναι ένας ευχάριστος πονοκέφαλος. Ποια είναι λοιπόν η κατάλληλη έκδοση του Nissan Qashqai για σένα;

Το Qashqai είναι το αυτοκίνητο που «ίδρυσε» την κατηγορία των crossover/SUV στην πρώτη του γενιά και «ευθύνεται» για τον «οργασμό» που ακολούθησε σε αυτή την κατηγορία ανεβάζοντας συνεχώς τα μερίδιά της. Σήμερα στη δεύτερη γενιά του αποτελεί το πιο δημοφιλές μοντέλο της κατηγορίας, προσφέροντας όλα τα πλεονεκτήματα των SUV μοντέλων σε ένα κόμπακτ αμάξωμα.

Διαθέτει καλούς χώρους και ευρεία γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, αλλά και δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με το εξαιρετικό value for money προφίλ που διαμορφώνει, του εξασφαλίζουν την διάκριση και πονοκεφαλιάζει τον ανταγωνισμό που δεν μπορεί να «ανακόψει» με τίποτα την πορεία του.

Από την άλλη ένας ευχάριστος πονοκέφαλος είναι αυτός που έχει ο υποψήφιος αγοραστής του, και που οφείλεται στην πληθώρα επιλογών που προσφέρει η γκάμα του. Εμείς σας δίνουμε το «φάρμακο» γι`αυτόν τον πονοκέφαλο ξετυλίγοντας το κουβάρι των διαθέσιμων επιλογών, επικεντρώνοντας στην κατάλληλη έκδοση για κάθε περίπτωση.

Εμφάνιση: Δυναμική και επιβλητική εικόνα
Η σχεδιαστική γλώσσα που χρησιμοποιεί η Nissan με την ονομασία Premium Dynamism αντικατοπτρίζεται με τον καλύτερο τρόπο στο Qashqai και ιδιαίτερα μετά την ανανέωσή του. Εφαρμόζει έντονες ακμές στο αμάξωμα και διαμορφώνει ένα έντονα επιθετικό αλλά και εκλεπτυσμένο ύφος χαρίζοντάς του πιο επιβλητική συνολικά εικόνα. Κύρια χαρακτηριστικά της εμφάνισής του είναι η εμπρός μάσκα σχήματος V, οι μυώδεις προφυλακτήρες, το καπό με τα έντονα νεύρα και τα νέα LED φωτιστικά σώματα εμπρός, ενώ στο πίσω μέρος ξεχωρίζει για την «αιχμηρή» του γενικότερα σχεδίαση. 

Τιμές: Από 20.490 ευρώ
Οι τιμές του Nissan Qashqai ξεκινούν από τα 20.490 ευρώ με τον βενζινοκινητήρα 1,3 λίτρων 140 ίππων στο βασικό εξοπλιστικό πακέτο Energy. Αντίστοιχα η βασική diesel έκδοση είναι διαθέσιμη από 21.790 ευρώ, ενώ οι πιο ισχυρές εκδόσεις βενζίνης 1,3 λτ. με 160 ίππους και πετρελαίου 1,7 λτ. 150 ίππων τιμολογούνται από 25.890 ευρώ και 25.890 ευρώ αντίστοιχα. Οι τετρακίνητες εκδόσεις του ξεκινούν από τα 26.990 ευρώ (με τον 1,6 λτ. κινητήρα diesel των 130 ίππων και για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων).

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

NEO PROACE
NISSAN