2 φωτογραφίες »

Fiat 500X Vs Nissan Juke

36.903 Επισκέψεις στο άρθρο (20/11/2020)

Τα Fiat 500X και Nissan Juke αποτελούν δύο ξεχωριστά crossover μοντέλα της μικρής κατηγορίας με νεανικό χαρακτήρα αλλά και έντονο ταπεραμέντο. Τα συγκρίνουμε στις βενζινοκίνητες εκδόσεις με 120 PS.


Με κοινό στόχο να γοητεύσουν το κοινό της ολοένα και αυξανόμενης μικρής κατηγορίας των crossover προσθέτοντας σε αυτή το δικό τους ξεχωριστό χαρακτήρα, τα Fiat 500X και Nissan Juke βρίσκονται αντιμέτωπα και στο ρινγκ του AutoΤρίτη. Αν και εκφράζουν κυρίως σχεδιαστικά τις διαφορετικές σχολές που εκπροσωπούν, εντούτοις διαθέτουν πολλά παραπλήσια χαρακτηριστικά και τιμή αγοράς διαμορφώνοντας ένα ενδιαφέρον δίδυμο για τα δεδομένα της κατηγορίας. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι συμβαίνει σε κάθε τομέα στην μεταξύ τους «διαμάχη».

Εμφάνιση: Πιο δυναμικό το Juke, πιο κομψό το 500X 
Αισθητικά και τα δύο μοντέλα όπως είπαμε ξεχωρίζουν στην κατηγορία για την νεανική και κομψή τους σχεδίαση. Το Nissan Juke εκφράζει ένα περισσότερο δυναμικό ύφος μέσω των έντονων ακμών του αμαξώματός του και των υπόλοιπων λεπτομερειών του, εξελίσσοντας την σχεδίαση του προκατόχου του. Από την άλλη το Fiat 500X, πατώντας πάνω στην «οβάλ» σχεδίαση του 500 έχει πιο ήπιες και ρέουσες σχεδιαστικές γραμμές συνδυάζοντας την δυναμική με μια πιο εκλεπτυσμένη αισθητική φιλοσοφία.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Toyota
test center