Mercedes A-Class: Τι προσφέρει το «αστέρι» των 21.911 ευρώ;
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Mercedes A-Class: Τι προσφέρει το «αστέρι» των 21.911 ευρώ;

90.383 Επισκέψεις στο άρθρο (30/1/2022)

Η Mercedes A-Class προσφέρεται από 21.911 ευρώ στην έκδοση A 160 και αποτελεί την πιο προσιτή επιλογή για οποιονδήποτε θέλει να εισέλθει στον κόσμο της Mercedes. Aξίζει όμως;

Με 21.911 ευρώ παίρνεις λαμπρό «αστέρι»

Το 2021 η Mercedes A-Class σημείωσε θετικότατη εμπορική πορεία, αφού κατάφερε να γίνει το πιο δημοφιλές premium οικογενειακό της κατηγορίας του (σημείωσε 1.641 πωλήσεις συνολικά το προηγούμενο έτος) και ταυτόχρονα να φτάσει μέχρι και την δεύτερη θέση στην γενική κατάταξη, πίσω μόνο από την Toyota Corolla. Σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της είναι το γεγονός πως το premium μοντέλο, έχει υψηλής ποιότητας κατασκευή και συναρμογή μέσα στην καμπίνα και ενσωματώνει τεχνολογίες από μεγαλύτερα και πιο ακριβά «αστέρια».

Η A-Class στην έκδοση A 160 αποτελεί την πιο προσιτή επιλογή για αυτούς που θέλουν να αποκτήσουν πρόσβαση στον κόσμο της Mercedes και των πολυτελών αυτοκινήτων γενικότερα, αφού η τιμή της στις 21.911 ευρώ μπορεί να χαρακτηριστεί «λουκούμι». Πάμε να δούμε αναλυτικά τι προσφέρει:

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Εμφάνιση: Κομψή όπως όλες οι Mercedes

H A 160 δεν διαφοροποιείται σε σχέση με τις πιο πλούσιες εκδόσεις, και μόνον το λογότυπο «Α 160» που υπάρχει στο πίσω μέρος και οι ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών προδίδουν πως πρόκειται για τη βασική έκδοση. Παραμένει έτσι μίνιμαλ, με δυναμική και εκλεπτυσμένη εικόνα στο σύνολο. Εννοείται πως και εδώ, και ανάλογα με τον εξοπλισμό της, αυτή η έκδοση μπορεί να διαφοροποιηθεί σημαντικά αισθητικά τόσο εξωτερικά όσο και στο εσωτερικό της.

Εσωτερικό: Με δύο οθόνες 7 ιντσών, ευρύχωρη και πλήρης σε εξοπλισμό

Όπως και παραπάνω, το εσωτερικό ελάχιστα διαφέρει από τις εκδόσεις που βρίσκονται πιο ψηλά σε τιμή και σχεδόν καθόλου από την αμέσως επόμενη Α 180. Έτσι, οι δύο οθόνες του συστήματος MBUΧ κλέβουν την παράσταση και σε αυτή την περίπτωση, ακόμα και το μέγεθός τους στον στάνταρ εξοπλισμό είναι 7 ίντσες (προαιρετικά προσφέρονται οι οθόνες των 10,25 ιντσών).  Σημαντική διαφορά σε σχέση με τις πλουσιότερες εκδόσεις είναι πως η Α 160 δεν έρχεται στην καμπίνα με ένθετα αλουμινίου ή ειδικές λεπτομέρειες αλλά από την άλλη, ο χειροκίνητο επιλογέας γεμίζει με την παρουσία του την κεντρική κονσόλα. Η A-Class μπορεί να μεταφέρει άνετα 4 επιβάτες και να προσφέρει αρκετό χώρο για τα πόδια αλλά και αρκετό «αέρα» πίσω από τα κεφάλια τους. Ο χώρος αποσκευών υπολογίζεται επίσημα στα 370 λίτρα.

Ο στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει όλα όσα είναι απαραίτητα σε ένα σύγχρονο και τεχνολογικά εξελιγμένο αυτοκίνητο. Εκτός των δύο οθονών του συστήματος MBUX, η Mercedes A 160 περιλαμβάνει ακόμη 7 αερόσακους, ηλεκτρικά παράθυρα, μπροστά και πίσω, ηλεκτρικούς καθρέπτες, κλιματισμό, cruise control, ηχοσύστημα, ζάντες 16 ιντσών,  προβολείς αλογόνου με φώτα πορείας LED και πολλά άλλα. Συνέχεια του άρθρου >>>
NEO TRANSPORTER
test center