Peugeot 2008 Vs VW Taigo στη βασική!

Peugeot 2008 Vs VW Taigo στη βασική!

18.957 Επισκέψεις στο άρθρο (8/2/2022)

Ένα γαλλικό και ένα γερμανικό B-SUV με στυλ και ξεχωριστό design. Ποιο από τα δύο έχει το πάνω χέρι στις βασικές βενζινοκίνητες εκδόσεις;

Μάχη στα 100 άλογα!

Στο θέμα μας θα εστιάσουμε σε δύο B-SUV με ξεχωριστό στυλ: Το best seller SUV για το 2021, το Peugeot 2008 και το ολοκαίνουργιο VW Taigo, που βασίζεται στο T-Cross και φέρνει τη μόδα με την κουπέ γραμμή της οροφής στην πιο hot κατηγορία της αγοράς. Θα τα συγκρίνουμε μάλιστα στις βασικές βενζινοκίνητες εκδόσεις των 100 (2008) και 95 ίππων (Taigo) αντίστοιχα, οι οποίες έχουν και παραπλήσιο κόστος αγοράς. Συγκεκριμένα, το μοντέλο της Peugeot είναι διαθέσιμο από 22.900 ευρώ και 5 χρόνια εγγύηση, ενώ το Taigo έχει κόστος από 21.100 ευρώ στην ενδιαφέρουσα έκδοση Life, αλλά με 2 χρόνια εγγύηση. Αμφότερα διαθέτουν πλήρη εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας με το 2008 να μην προσφέρει ζάντες αλουμινίου και ηλεκτρικά αναδιπλώμενους καθρέφτες στη βασική έκδοση Active.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σχεδίαση: Γουστόζικα

Τα δύο μοντέλα είναι από τα μεγαλύτερα της κατηγορίας, ενώ παράλληλα προσφέρουν το καθένα με τον τρόπο του ένα ξεχωριστό design. To Taigo των 4,266 μ. χρησιμοποιεί την ίδια, MQB A0, πλατφόρμα με το T-Cross (είναι 15,8 εκατ. μικρότερο) και φέρνει μια ξεχωριστή αύρα στην κατηγορία με την κομψότητα του πίσω μέρους και την ανασχεδίαση της μάσκας. Οι τονισμένοι θόλοι των τροχών, αλλά και τα 184 χλστ. από το έδαφος επιβεβαιώνουν τον crossover χαρακτήρα του μοντέλου, αλλά κακά τα ψέματα όλα τα λεφτά στη σιλουέτα του Taigo είναι το στυλ της οροφής.

Από την άλλη, τo 2008 με μήκος 4,3 μ. διαθέτει ένα αυθεντικό crossover look, με δυναμικές αναλογίες, απόσταση 170 χλστ. από το έδαφος, μεγάλη μάσκα και macho προφυλαχτήρα. Χαρακτηριστικό είναι το φωτεινό του αποτύπωμα με τους «χαυλιόδοντες» μπροστά και τις «νυχιές» στα φανάρια.

Εσωτερικό: Το ένα καλύτερο από το άλλο!

Κινητήρες: Καλύτερο τράβηγμα και 6άρι κιβώτιο για το 2008

Στο δρόμο: ¶νετο και στριφτερό 2008, ποιοτική κύλιση το Taigo

Η γνώμη μας

Μετρήσεις & τεχνικά χαρακτηριστικά

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

FORD E-TRANSIT
NISSAN