Audi Q3 Sportback Vs BMW X2: Κόντρα στα premium coupe SUV

Audi Q3 Sportback Vs BMW X2: Κόντρα στα premium coupe SUV

48.018 Επισκέψεις στο άρθρο (28/4/2022)

Τα Audi Q3 Sportback και BMW X2 είναι δύο SUV που ενσωματώνουν coupe στοιχεία στη σχεδίασή τους. Ποιο είναι όμως προτιμότερο; Συγκρίνουμε το Audi Q3 Sportback 35 TFSI Hybrid S tronic με 150 PS και την BMW X2 sDrive 18i DCT με 136 PS.

Audi Q3 Sportback 35 TFSI Vs BMW X2 sDrive 18i

Η κατηγορία των SUV/crossover συνεχώς κερδίζει νέα μέλη καθώς οι εταιρείες βλέπουν το ενδιαφέρον των αγοραστών να αυξάνεται. Το Audi Q3 Sportback και η BMW X2 είναι δύο από τις επιλογές που υπάρχουν στη συγκεκριμένη κατηγορία και συνδυάζουν την coupe σχεδίαση με τα premium χαρακτηριστικά. Ποιο όμως είναι καλύτερο; Συγκρίνουμε τις βενζινοκίνητες αυτόματες εκδόσεις τους παρόμοιας απόδοσης ή αλλιώς το Audi Q3 Sportback 35 TFSI Hybrid S tronic με 150 PS και την BMW X2 sDrive 18i DCT με 136 PS.

Σχεδίαση: Κερδίζει πόντους το Q3 Sportback

Η σπορτίφ διάθεση είναι βασική στην εμφάνιση του Q3 Sportback (4.500 χλστ. σε μήκος). Πέρα από τα αγριωπά άκρα στην αίσθηση αυτή συμβάλει και η διαμόρφωση του πίσω μέρους, στοιχεία που αναδεικνύουν τα σχεδιαστικά νεύρα και τους τονισμένους ώμους του Q3. Το Q3 Sportback δείχνει πολύ πλατύ, χαμηλό και έτοιμο να «χιμήξει» στο δρόμο.
 
Από την πλευρά της η ΒΜW Χ2 είναι πιο «μαζεμένη» σε διαστάσεις (4,36 μ.), μειονεκτώντας έτσι στο στοιχείο της επιβλητικότητας συγκριτικά με το ομοεθνές μοντέλο της Audi. Αυτό δεν αναιρεί ωστόσο το καλαίσθητο τελικό αποτέλεσμα που μοιάζει σαν ένα σπορ πεντάθυρο μικρομεσαίο το οποίο στέκεται κάπως ψηλότερα από το δρόμο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
NISSAN