C-HR, Corolla Cross ή RAV4: Τα υβριδικά οικογενειακά SUV της Toyota
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

C-HR, Corolla Cross ή RAV4: Τα υβριδικά οικογενειακά SUV της Toyota

41.822 Επισκέψεις στο άρθρο (5/10/2022)

Η νέα Corolla Cross έρχεται να συμπληρώσει το C-HR και το RAV4 στην γκάμα των οικογενειακών υβριδικών SUV της Toyota. Μια γκάμα πλήρως διακριτή, με ξεκάθαρους ρόλους και κοινό χαρακτηριστικό τη χαμηλή κατανάλωση. Τι διαφορετικό λοιπόν έχει να προσφέρει;

Μπορεί η Corolla να γίνει ο νέος βασιλιάς της κατηγορίας;

SUV, SUV και πάλι SUV ζητά ο κόσμος… και οι εταιρείες τον ικανοποιούν προσφέροντας νέες επιλογές. Ίσως η πιο «καυτή» άφιξη για το 2022 είναι η νέα Toyota Corolla Cross, που έρχεται να «παίξει μπάλα» στην κλάση των μικρομεσαίων, αλλά και να συμπληρώσει τη γκάμα των 5 διαφορετικών SUV/Crossover της Toyota. Μια γκάμα που έχει ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα τα υβριδικά σύνολα, τα οποία προσφέρουν εξαιρετική οικονομία καυσίμου και ιδιαίτερα εντός πόλης. Άλλωστε η χαμηλή κατανάλωση είναι αυτή τη στιγμή το νο. 1 ζητούμενο για τον αγοραστή, όπως βλέπεις κανείς και από την Digital ‘Eκθεση Oικονομίας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Υπερυψωμένη Corolla ή απλή συνωνυμία;

Ασφαλώς το όνομα Corolla είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα παγκοσμίως στον τομέα της αυτοκίνησης, μετρώντας 50 εκατομμύρια αυτοκίνητα στους δρόμους και 55 χρόνια ζωής. Πάνω λοιπόν σε αυτό το legacy η Toyota αποφάσισε να στηρίξει το νέο της C-SUV, προσθέτοντας την ονομασία «Cross». Μια τακτική που είχε εφαρμόσει και με το Yaris Cross.

Αντίστοιχα λοιπόν με το Yaris έτσι και η ολοκαίνουργια Toyota Corolla Cross δεν είναι απλά μια πιο ψηλή Corolla, αλλά ένα ολοκαίνουργιο SUV με δική του σχεδιαστική ταυτότητα και νέα υβριδικά κινητήρια σύνολα. Μάλιστα όπως αναφέραμε, ανήκει στην κατηγορία των μικρομεσαίων/οικογενειακών SUV, συνεπώς έρχεται να ανταγωνιστεί μοντέλα όπως το Nissan Qashqai, το Peugeot 3008, τα Tucson και Sportage από τον όμιλο Hyundai-Kia ή το Ford Kuga. Παράλληλα έχει και τον εσωτερικό ανταγωνισμό από το «αδελφό» C-HR και το RAV4. Εδώ όμως είναι το μυστικό, καθώς οι Ιάπωνες φρόντισαν κάθε μοντέλο τους να έχει διακριτό ρόλο μέσα στην γκάμα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

SPRING SEAT
NISSAN