Οι 3 καλύτερες εκδόσεις του Nissan Qashqai

Οι 3 καλύτερες εκδόσεις του Nissan Qashqai

16.005 Επισκέψεις στο άρθρο (26/1/2024)

- Με εκπτώσεις έως 2.500 ευρώ έχει καλές τιμές στα οικογενειακά SUV
- Το ήπια υβριδικό αξίζει στην 2η έκδοση Premium
- Το full υβριδικό είναι καλύτερο στην πρώτη έκδοση με 190 PS και 38 χιλιάρικα
- Αν ψάχνεις 4κίνητο, τότε προτίμησε το αυτόματο γιατί είναι το φθηνότερο ήπια υβριδικό

Με εκπτώσεις έως 2.500 ευρώ έχει καλές τιμές στα οικογενειακά SUV

To Nissan Qashqai είναι αυτήν την στιγμή ένα από τα πιο hot μοντέλα της αγοράς, αφού η ελληνική αντιπροσωπεία της μάρκας το προσφέρει με σημαντική έκπτωση σε όλες τις εκδόσεις που φτάνουν έως τα 2.500 ευρώ, με αποτέλεσμα να ξεκινάει από τα 25 χιλιάρικα, τιμή ανταγωνιστική στην κατηγορία των οικογενειακών SUV. Σε αυτό το θέμα, επιλέγουμε τις τρεις πιο ενδιαφέρουσες εκδόσεις εξοπλισμού και κινητήρα και σας τις παρουσιάζουμε.

Το ήπια υβριδικό αξίζει στην 2η έκδοση Premium

Πιο προσιτή η έκδοση Elite των 24.990 ευρώ αλλά η επόμενη (Premium) έχει σημαντικές προσθήκες όπως ζάντες αλουμινίου και οθόνη 8 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό, απαραίτητη σύμφωνα με τους περισσότερους, για το εσωτερικό των αυτοκινήτων τα τελευταία χρόνια. Ο ήπια υβριδικός κινητήρας των 1,3 λτ., επίσης ανταποκρίνεται στις καθημερινές απαιτήσεις. Αυτήν την έκδοση κινητήρα-εξοπλισμού προτείνουμε σε κάποιον που θέλει μία οικονομική στην απόκτηση πρόταση.

Το full υβριδικό είναι καλύτερο στην πρώτη έκδοση με 190 PS και 38 χιλιάρικα

Από την στιγμή που ασπάστηκε τον υβριδισμό στην έκδοση e-Power, το Qashqai έγινε ένα από τα πιο οικονομικά σε κατανάλωση βενζίνης οικογενειακά SUV. Καίει 5 λίτρα μέσα στην πόλη, ενώ χάρη στα 190 άλογα έχει πολύ καλές ρεπρίζ. Προτείνουμε αυτήν την έκδοση κινητήρα στην έκδοση Premium για όσους κάνουν χιλιόμετρα και συνήθως κρατάνε χρόνια ένα αυτοκίνητο.

Αν ψάχνεις 4κίνητο, τότε προτίμησε το αυτόματο γιατί είναι το φθηνότερο ήπια υβριδικό

Το Nissan Qashqai προσφέρεται με τετρακίνηση ως ήπια υβριδικό με 158 άλογα στην πλούσια έκδοση N-Connecta και με έκπτωση 2.000 ευρώ, γεγονός που το κάνει το πιο φθηνό οικογενειακό SUV με τετρακίνηση, σύστημα 48V και αυτόματη μετάδοση. Προτείνεται για το όσους έχουν στο επίκεντρο την 4κίνηση λόγω οδηγικών τους αναγκών (π.χ. βγαίνουν συχνά εκτός ασφάλτου).

Στη συνέχεια του άρθρου μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την κάθε έκδοση εξοπλισμού και κινητήρα που προτείνει το Test Center του AutoΤρίτη.

Σελίδα 2Ήπια υβριδικό με 140 άλογα στην έκδοση Premium
Σελίδα 3Υβριδικό Qashqai e-Power με 190 άλογα
Σελίδα 4Τετρακίνητο, ήπια υβριδικό και με 158 άλογα
FORD E-TRANSIT
NISSAN