Ο μεγάλος βελτιωτικός οίκος Hamann, έβαλε το χεράκι του και αγρίεψε κατά πολύ την Macan S Diesel.

Στο πίσω μέρος, στο ανώτερο σημείο της 5ης πόρτας έχει τοποθετηθεί ένα νέο spoiler καθώς και μια αεροτομή εκεί ακριβώς που τελειώνει το πίσω παρμπρίζ.

Hamann Porsche Macan S Diesel

4.937 Επισκέψεις στο άρθρο (13/10/2015)

Ο μεγάλος βελτιωτικός οίκος Hamann, έβαλε το χεράκι του και αγρίεψε κατά πολύ την Macan S Diesel.

Μπορεί η Macan να μην είναι ένα από τα πιο άγρια μοντέλα της Porsche, αλλά παρόλα αυτά η Hamann κατόρθωσε κι έδωσε μια άλλη πνοή στην εμφάνιση του πολυτελούς μοντέλου.

Αρχικά έχει τοποθετηθεί ένα πλήρες bodykit κατασκευασμένο από τη Hamann, το οποίο περιλαμβάνει ένα νέο εμπρός προφυλακτήρα, με τεράστιες εισαγωγές αέρα, ενώ έχουν τοποθετηθεί και νέα φαρδύτερα φρύδια στους εμπρός και πίσω θόλους, ενώ έχουν τοποθετηθεί και μεγαλύτερες ζάντες 22 ιντσών, ντυμένες με τα ελαστικά Conti SportContact.

Στο πίσω μέρος, στο ανώτερο σημείο της 5ης πόρτας έχει τοποθετηθεί ένα νέο spoiler καθώς και μια αεροτομή εκεί ακριβώς που τελειώνει το πίσω παρμπρίζ. Επιπλέον υπάρχει ένας νέος διαχύτης, ενώ ξεχωρίζουν και οι διπλές απολήξεις του συστήματος εξαγωγής

Δείτε πως λειτουργεί η τετραδιεύθυνση της Porsche

Βελτιωμένος είναι όμως κι ο 3λιτρος κινητήρας ο οποίος έπειτα από τις επεμβάσεις της Hamann αποδίδει πλέον 310 ίππους (258 ίπποι η εργοστασιακή Macan S), οι οποίοι προσφέρουν κι ένα βελτιωμένο 0-100 χλμ/ώρα, το οποίο ολοκληρώνεται σε 5,7 δλ. έναντι 6,1 που απαιτεί η εργοστασιακή Macan S. 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda