Μικρός σε πλάτος και μήκος είναι ο χώρος αποσκευών του Compass, ωστόσο έχει πρακτικό δάπεδο δύο σταδίων και χωράει αποσκευές όγκου 481 λίτρων.

Jeep Compass: 481 λίτρα

337.167 Επισκέψεις στο άρθρο (6/11/2019)

+ Δάπεδο δύο σταδίων, κατώφλι φόρτωσης εσωτερικά, πλάτος ανοίγματος πόρτας, κανονικό σχήμα, ύψος ανοικτής πόρτας
- Εσωτερικό μήκος και πλάτος, κατώφλι φόρτωσης (από το έδαφος), ογκώδη τοιχώματα εσωτερικά

Το Jeep Compass ικανοποιεί με τον διαθέσιμο χώρο αποσκευών του και όπως φάνηκε από τον «Ταμερλάνο», είναι αρκετά μεγαλύτερος από την τιμή του κατασκευαστή. Πιο συγκεκριμένα, για το Compass χρειάστηκαν 60,1εκ. ειδικού υλικού από τον ογκομετρητή μας κάτι που σημαίνει πως ο χώρος αποσκευών του ανέρχεται στα 481 λτ. όγκου. Το Compass διαθέτει ρυθμιζόμενο δάπεδο δύο επιπέδων ενώ αν εκείνο βρίσκεται στο ανώτερο σημείο του υπάρχει επαρκής και πλήρως εκμεταλλεύσιμος χώρος από κάτω του για αποσκευές. Το σχήμα του είναι κανονικό παρά τα ογκώδη πλαστικά των θόλων που εισχωρούν σε αυτόν και που μειώνουν το πλάτος του, ενώ και το μήκος του είναι από τα μικρότερα της κατηγορίας. Αντίθετα το εσωτερικό κατώφλι φόρτωσης είναι μικρό στο πιο πάνω μέρος του δαπέδου και διαθέτει μεγάλο άνοιγμα πόρτας καθώς και μεγάλο ύψος ανοιχτής πόρτας. Κάτω από το δάπεδο διαθέτει κιτ επισκευής ελαστικών, ενώ για τον φωτισμό του χώρου διαθέτει ένα σποτάκι.   

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Τα πάντα για επαγγελματικό όχημα
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel