Πίσω στην καθημερινότητα με ασφάλεια!

Διαβάστηκε από 30496 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/9/2019

Το αυτοκίνητο είναι το βασικό εργαλείο της καθημερινότητας σου. Το έχεις όμως έτοιμο για τη νέα «σαιζόν» που ξεκινά; Φαναρτζοδουλειές, πλύσιμο, μπαταρία, A/C, υαλοκαθαριστήρες και όλα όσα πρέπει να τσεκάρεις για να κυκλοφορείς άνετος.

 
Το κολοκαίρι και οι διακοπές μας αποχαιρετούν με τον πιο ανεπιθύμητο μήνα του χρόνου, τον Σεπτέμβριο να υπενθυμίζει την επιστροφή στην καθημερινότητα. Στις επάλξεις μπαίνουμε λοιπόν όλοι μας, με τις προετοιμασίες να βρίσκονται σε ημερήσια διάταξη. Σημαντικό ρόλο φυσικά θα παίζει το αυτοκίνητο σου.

Βλέπεις φθινόπωρο έρχεται, οι δουλειές ξεκίνησαν, παιδικοί σταθμοί και σχολεία άνοιξαν, το αυτοκίνητο σου είναι το «εργαλείο» με το οποίο θα προσπαθήσεις να ανταποκριθείς στα παραπάνω. Το έχεις όμως έτοιμο; Μήπως οι καλοκαιρινές σου περιπέτειες άφησαν πάνω του σημάδια; Πρέπει  να το περάσεις ένα σκανάρισμα, έτσι ώστε να μην τρέχεις αργότερα. H καλή αποκατάσταση  περιλαμβάνει check στα λάστιχα, ευθυγράμμιση – ζυγοστάθμιση, check – αντικατάσταση αμορτισέρ και αλλαγή  υαλοκαθαριστήρων. Φυσικά δεν πρέπει να παραλήψεις την καθαριότητα του σαλονιού (ιδιαίτερα μετά τις διακοπές), αλλά και την οδηγική ασφάλεια του παιδιού σου, επιλέγοντας το κατάλληλο παιδικό κάθισμα.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ - ΧΗΜΙΚΑ - ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός