`Ακυρο Πατούλη στην αλλαγή αφετηρίας των ΚΤΕΛ!

1.588 Επισκέψεις στο άρθρο (16/4/2021)

Η απόφαση για την αλλαγή της αφετηρίας των ΚΤΕΛ Αττικής πάρθηκε, ωστόσο ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης άναψε «κόκκινο» στην πραγματοποίησή της!

Πριν από λίγες ημέρες τα ΚΤΕΛ Αττικής προς Ραφήνα – Νέα Μάκρη – Μαραθώνα – Άγιο Ανδρέα – Σούλι – Γραμματικό – Σχοινιά – Αγία Μαρίνα και προς τα Μεσόγεια (Μαρκόπουλο – Πόρτο Ράφτη – Λαύριο), αποφάσισαν την αλλαγή της αφετηρίας τους από το Πεδίον του Άρεως στον Χολαργό και συγκεκριμένα σε χώρο επί της διασταύρωσης, παράδρομος Λεωφ. Μεσογείων & Αναστάσεως, απέναντι από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας (στάση Μετρό «Εθνική Άμυνα»).
 
Μάλιστα η απόφαση αυτή θα ίσχυε από το Σάββατο 17 Απριλίου 2021, όπως είχε ανακοινωθεί σχετικά.
 
Ωστόσο κάτι τέτοιο δε θα γίνει πράξη καθώς μετά από παρέμβαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη προς τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Γ. Δημόπουλο ανακλήθηκε η εν λόγω απόφαση. Μάλιστα όπως επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση η Περιφέρεια Αττικής, «η μεταφορά των αφετηριών θα πραγματοποιηθεί σε σημείο της Αττικής το οποίο θα επιλεγεί κατόπιν σχετικής διαβούλευσης».
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής αναφέρει:  
 
Μετά από παρέμβαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη προς τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Γ. Δημόπουλο ανακαλείται η μεταφορά των αφετηριών των γραμμών:

• Ραφήνα – Νέα Μάκρη – Μαραθώνα (Αγ. Ανδρέας, Κάτω Σούλι, Γραμματικό, Σχοινιάς, Αγ. Μαρίνα, Ανατολή)
• Μαρκόπουλο – Λαύριο – Σούνιο ( Π. Ράφτη)
• Ωρωπός (Χαλκούτσι, Συκαμινό)

σε χώρο επί της διασταύρωσης Παράδρομος Λ. Μεσογείων και Αναστάσεως.

Η μεταφορά των αφετηριών θα πραγματοποιηθεί σε σημείο της Αττικής το οποίο θα επιλεγεί κατόπιν σχετικής διαβούλευσης.
 

peugeot
test center