Η Renault περιμένει πως και πώς να γυρίσει, γιατί θέλει να προγραμματίσει το οδηγικό της δίδυμο για την επόμενη χρονιά.

Η Renault περιμένει πως και πώς να γυρίσει, γιατί θέλει να προγραμματίσει το οδηγικό της δίδυμο για την επόμενη χρονιά.

Kubica είναι έτοιμος να επιστρέψει

(29/9/2011)

Ο γιατρός που παρακολουθεί τον Robert Kubica είναι βέβαιος, ότι θα μπορέσει να αγωνιστεί χωρίς κανένα πρόβλημα για την επόμενη χρονιά του πρωταθλήματος Formula 1.

Η εξέλιξη του Robert Kubica προχωράει σε καλό δρόμο, αφού ο γιατρός που παρακολουθεί τον Πολωνό, εν ονόματι Riccardo Ceccarelli, πιστεύει ότι θα μπορέσει να τρέχει κανονικά και χωρίς πρόβλημα στη Formula 1 για το 2012. Η αποκατάσταση της υγείας του είναι πραγματικότητα, αφού η τελευταία επέμβαση που πραγματοποιήθηκε στον Πολωνό ήταν απόλυτα επιτυχημένη. Το μόνο που μας απομένει είναι να δούμε τον Kubica να κάθεται στη θέση ενός γρήγορου αυτοκινήτου ή ενός προσομοιωτή και να διαπιστώσουμε ότι δεν τον ενοχλεί πάνω στις κινήσεις. Βέβαια, η Renault περιμένει πως και πώς να γυρίσει, γιατί θέλει να προγραμματίσει το οδηγικό της δίδυμο για την επόμενη χρονιά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Ο γιατρός Ceccarelli δήλωσε και σε ιταλική ιστοσελίδα ότι είναι βέβαιος πως θα βρίσκεται στο τιμόνι της Renault για το 2012, ενώ πρόσθεσε ότι θα είναι έτοιμος μεταξύ Νοέμβρη και Ιανουάριο. Ο γιατρός δεν μπόρεσε να είναι πιο ακριβής. Επίσης, συμπλήρωσε ότι δεν ανησυχεί πια για την κινητικότητα του δεξιού χεριού, επειδή έχει μια καλή και σταδιακή ανάρρωση. Η ζημιά που είχε, όπως περιέγραψε ο γιατρός, ήταν πολύ μεγάλης σημασίας, αφού τραυμάτισε τα 2 από τα 3 νεύρα και έπαθε ζημιά σε τένοντες και μύες.

Τέλος, ο Ceccarelli πρόσθεσε ότι οι μύες έχουν μείνει αρκετούς μήνες ανενεργοί γιαυτό και χρειάζεται το χρόνο του, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα καταφέρει πάλι να οδηγήσει το μονοθέσιό του.
MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO